mann med sykkelbriller og hjelm på sykkel

Sykkelbriller med styrke sikrer trygge og gode sykkelopplevelser! Fart, frihet og fred til å tenke: Sykkelsporten har mange fortrinn, ut over bare det å holde seg i form. Skal vi være ærlige med oss selv er det også skikkelig gøy med så mye kult utstyr!

På lista over det absolutt uunnværlige utstyret bør det stå sykkelbriller, og hvis synet ditt ikke er helt perfekt: Sykkelbriller med styrke. Vanlige briller mangler nødvendig UV-beskyttelse, og i likhet med vanlige solbriller er de heller ikke beregnet på steinsprut, kvister og fall. Gode sykkelbriller med riktig styrke vil gi deg en helt annen sykkelopplevelse, uansett prestasjons- og ambisjonsnivå. Sykkelbriller sitter godt og støtt, er ikke i veien for sidesynet, sklir ikke, dugger minimalt og gir i det hele tatt mye bedre sikkerhet og komfort enn vanlige briller og solbriller.

Sykkelbriller for alle forhold og behov

God solbeskyttelse er et must for optimal sikkerhet på veien og for å kunne nyte sykkelturen til fulle. Alle våre sykkelbriller har to lag med glass: Et indre glass med styrke, og et farget ytterglass som beskytter mot sol, støv, insekter og de fleste andre uhumskheter unntatt hensynsløse bilister. På noen modeller kan ytterglasset vippes opp dersom du for eksempel sykler inn i en mørk tunell eller når solen går ned. Vi har også sykkelbriller med flere utskiftbare ytterglass i ulike farger, slik at du alltid har optimal beskyttelse uansett sol- og værforhold. Prisene i nettbutikken inkluderer standard enstyrkeglass, men vi kan også lage sykkelbriller med progressive glass og med korreksjon for skjeve hornhinner. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice for veiledning hvis du trenger progressive briller, da det ikke er alle rammer som egner seg like godt.

Vi har Norges billigste sykkelbriller med styrke!

Norges billigste sykkelbriller med styrke får du her hos Extra Optical. Det betyr ikke at du trenger å fire på kvaliteten. Som ren nettbutikk har vi mye lavere kostnader enn vanlige optikere, og kan derfor gi deg prisgaranti: Finner du tilsvarende sykkelbriller til lavere pris et annet sted i Norge, refunderer vi mellomlegget. "Jeg er såååå kjempe fornøyd med sykkelbrillene mine. Helt fantastisk. Nå slipper jeg å bruke to par briller. Anbefales," skriver Janne, en av våre begeistrede kunder. Vi ønsker at du også skal bli ellevill av fryd over sykkelbrillene dine, så skulle de mot formodning ikke svare til forventningene, får du nye briller eller pengene tilbake. Velg innfatning i nettbutikken, legg inn brillestyrke og bestill, så får du byens tøffeste sykkelbriller hjem i postkassen om noen få dager. Kjør på!

Høy-lav
Filter
Merke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
Størrelse
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulære
Rund
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 7
Farge
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 2
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 7
   1. 140 mm Large
    Floyd
    eXo Active
    Floyd
    795,-
    Ønskeliste
   2. 142 mm Large
    Ronneby
    eXo Active
    Ronneby
    795,-
    Ønskeliste
   3. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste
   4. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glass
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glass
    1395,-
    Ønskeliste
   5. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glass
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glass
    1395,-
    Ønskeliste
   6. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glass
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glass
    1395,-
    Ønskeliste
   7. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste

   7 Glasses found

   Høy-lav