mann med sportsbriller og ski

Skibriller med styrke for topp komfort i langrennsløypa! Finnes det større lykke enn å gli gjennom snødekte landskap på gode langrennsski? Svaret er ja: Å gli gjennom snødekte landskap på gode langrennsski med skarpt syn og riktig solbeskyttelse!

Vanlige solbriller kan være en grei allround-løsning for de som bare går på ski av og til, men er du blant de ivrige langrennsløperne er et par gode skibriller med styrke en (liten) investering du neppe vil angre på. Maks UV-beskyttelse er alfa og omega når du skal velge skibriller. Kombinasjonen av stråling fra sola og refleksjoner fra snøen gjør skiløpere ekstra utsatt for snøblindhet, selv i overskyet vær. Velg skibriller med antirefleksjonsbelegg for best mulig beskyttelse. Skibriller bør også være lette og uknuselige, og det er en fordel om de har gummistropper på stengene for ekstra grep og feste.

Skibriller for alle typer synskorreksjon

Hos Extra Optical får du skibriller med styrke for alle typer synskorreksjon. Prisene du ser i nettbutikken inkluderer standard en-styrkeglass, men vi tilpasser også progressive glass. Vil du ha ekstra lette skibriller, kan du oppgradere til tynnere glass. Skibrillene våre har to lag med glass, der glasset med styrke er festet på innsiden av det fargede frontglasset. Dette bidrar til at brillene ikke dugger så lett, og forenkler rengjøringen av innerglasset. På flere av modellene våre er det mulig å vippe opp ytterglasset hvis lysforholdene endrer seg eller du skal en liten tur innomhus. Vi har også modeller med flere utskiftbare frontglass, som gir deg perfekt beskyttelse uansett vær- og lysforhold. Skibrillene i utvalget vårt egner seg like godt til sykling som til langrenn, til glede for de av våre kunder som liker å være aktive hele året.

Norges billigste skibriller med styrke får du hos oss!

Extra Optical har som mål å alltid ha Norges billigste briller med styrke, og skibriller er intet unntak. Skulle du komme over tilsvarende skibriller til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi prisforskjellen. Vi har også som mål at alle våre kunder skal være 100 % fornøyde med brillekjøpene sine, hver gang. Hvis du mot formodning ikke skulle bli fornøyd med skibrillene dine, har du 30 dagers full returrett uansett grunn. Du kan velge mellom å få nye briller eller pengene tilbake. Finn deg et par tøffe skibriller i nettbutikken, legg inn brillestyrke eller send oss brilleseddelen på mail, og få brillene dine hjem i postkassen i løpet av noen dager. Vi ses i løypa!

Høy-lav
Filter
Passer til
 1. 7
 2. 7
Merke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
Størrelse
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulære
Rund
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 7
Farge
Gul
Svart
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Rød
Brun
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 7
   1. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste
   2. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glass
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glass
    1395,-
    Ønskeliste
   3. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glass
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glass
    1395,-
    Ønskeliste
   4. 140 mm Large
    Lauvøy m/5 glass
    eXo Active
    Lauvøy m/5 glass
    1395,-
    Ønskeliste
   5. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Active
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste
   6. 140 mm Large
    Östhammar
    eXo Protect
    Östhammar
    795,-
    Ønskeliste
   7. 135 mm Medium
    Ronneby
    eXo Protect
    Ronneby
    795,-
    Ønskeliste

   7 Glasses found

   Høy-lav