keeperhansker og en spinner som ligger ved en sportsbrille for barn

Velg sportsbriller med styrke til aktive barn og tenåringer!

Sportsbriller med styrke er et must for barn og ungdom som er glade i å drive idrett og som også trenger synskorreksjon. Selv om også vanlige barnebriller er konstruert for å tåle aktiv lek og utfoldelse, setter mange idrettsgrener brillene på prøve på et helt annet plan.

Spesiallagde sportsbriller sørger for maksimal komfort, sikkerhet og idrettsglede, også for barn og tenåringer. Sportsbriller har som regel en større ramme enn vanlige briller, noe som gir bedre absorbasjon og fordeling av trykk ved eventuelle fall eller slag. Sportsbriller for barn har også en passform som er tilpasset idretten barnet utøver, og har ofte strikk rundt hodet som sikrer at brillene alltid sitter trygt og godt på plass.


Sportsbriller av høy kvalitet for alle typer barne- og ungdomsidrett .

Her hos Extra Optical tilpasser vi glass med riktig styrke til alle typer sportsbriller: Alpinbriller, svømmebriller og briller til hall- og baneaktiviteter. Alle våre sportsbriller er av samme gode kvalitet som de du finner hos vanlige optikere. Våre alpinbriller for barn og unge kommer i et stort utvalg av friske farger, og gir ypperlig beskyttelse mot solstråling og refleksjoner fra snøen. Svømmebriller med styrke gjør det endelig mulig å se skarpt både over og under vann. Som en av få optikere i Norge tilbyr vi også svømmebriller med korreksjon for skjeve hornhinner (astigmatisme). Enten det er på fotballbanen, i alpinbakken eller i svømmehallen barnet ditt liker å utfolde seg, har vi sportsbrillene som gir barnet gode idrettsopplevelser og deg som forelder ro i sjelen.


Norges billigste sportsbriller med styrke for barn og ungdom.

Extra Optical tar mål av seg til å tilby Norges billigste sportsbriller med styrke for barn og tenåringer, så finner du tilsvarende sportsbriller til lavere pris hos en annen norsk optiker gir vi deg mellomlegget tilbake. Prisene du ser oppgitt i nettbutikken er inkludert standard brilleglass med styrke, men du kan også velge flere grader av tynnere glass for en ekstra lett sportsbrille. Bestillingen gjøres unna på minutter, og trenger du råd om brillevalg eller hjelp til å tyde brilleseddelen, er det bare å kontakte vår hyggelige kundeservice. Når du kjøper briller hos Extra Optical har du alltid 30 dagers full returrett, uansett grunn. Skulle barnet ditt mot formodning ikke bli fornøyd med sportsbrillene sine, får dere nye briller eller pengene tilbake. Gi barnet ditt best mulig øyebeskyttelse i dag!

Høy-lav
Filter
Merke
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulære
Rund
Ramme
Hel ramme
materiale
 1. 10
Farge
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 2
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 8
  1. 4
  1. 135 mm (Medium)
   Duluth
   eXo Rough - Duluth
   795,-
  2. 135 mm (Medium)
   Duluth
   eXo Rough - Duluth
   795,-
  3. 135 mm (Medium)
   Duluth
   eXo Rough - Duluth
   795,-
  4. 135 mm (Medium)
   Ånøya
   eXo Rough - Ånøya
   795,-
  5. (Large)
   Dykkemaske med styrke
   eXo Swim - Dykkemaske med styrke
   1395,-
  6. 140 mm (Large)
   Vassøy
   eXo Rough - Vassøy
   995,-
  7. 160 mm (Large)
   Idsal
   eXo Alpine - Idsal
   995,-
  8. 160 mm (Large)
   Marøy
   eXo Alpine - Marøy
   995,-
  9. 140 mm (Large)
   Bade
   eXo KIDS swim - Bade
   795,-
  10. 140 mm (Large)
   Bade
   eXo KIDS swim - Bade
   795,-

  10 Glasses found

  Høy-lav