Vernebriller med styrke gir sikkerhet i utsatte omgivelser! Utsetter du øynene dine for risiko på jobben eller i fritida? Vanlige briller er laget for at du skal se godt når du er i alminnelig daglig aktivitet, ikke for å beskytte øynene dine. Får du gnister, sagflis eller andre (u)identifiserte flygende objekter i ansiktet, risikerer du ødelagte briller og i verste fall knuste glass og skår i øynene.

Vernebriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 6
 2. 6
Produsent
eXo Active
eXo Protect
Størrelse
Medium
Large
Form
CatEye
Pilot
Rektangulære
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 6
Farge
Black
Silver
Pris
Fra to
Annet
 1. 2
Høy-lav
 1. Large
  Floyd
  eXo Protect
  Floyd
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 2. Large
  Ronneby
  eXo Active
  Ronneby
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 3. Large
  Östhammar
  Ønskeliste
 4. Large
  Kirkøy
  eXo Protect
  Kirkøy
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 5. Medium
  Kalmar
  eXo Protect
  Kalmar
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 6. Large
  Östersund
  Ønskeliste

6 Glasses found

Høy-lav

Mange "løser" problemet ved å bruke vernebriller uten styrke over vanlige briller, men dette er heller ikke ideelt. For det første er det ikke særlig behagelig, og for det andre blir ikke beskyttelsen optimal. Mest sannsynlig vil ikke vernebrillene sitte helt som de skal, og da beskytter de heller ikke øynene dine hele veien rundt innfatningen. Prøv et par vernebriller med styrke og se om det ikke blir en helt annen opplevelse!

Riktig øyebeskyttelse med tilpassede vernebriller. Du får bare ett par øyne, og de skal vare til du blir gammel og grå. Ikke ta unødvendige sjanser. For noen få hundrelapper kan du enkelt beskytte deg mot både små og mer alvorlige, kanskje permanente skader. Skal vernebrillene brukes på arbeidsplassen din, bør du undersøke om arbeidsgiver er villig til å dekke kostnadene. Vernebrillene våre er laget for å tåle belastninger, og er utformet med 360 graders beskyttelse. Glassene er av polykarbonat, et lett og tilnærmet uknuselig materiale. Alle vernebrillene du får kjøpt hos oss er CE-godkjente. Enten du er håndverker eller hobbysnekker, er et par gode vernebriller med styrke en liten investering som kan utgjøre en stor forskjell for din sikkerhet og ditt velvære.

Norges billigste vernebriller med styrke får du hos ExtraOptical

ExtraOptical har solgt Norges billigste briller siden 2010. Vi er en ren nettbutikk med lave driftskostnader, og kan derfor selge briller av høy kvalitet til uslåelige priser. Når du handler hos oss får du prisgaranti: Finner du de samme vernebrillene til lavere pris et annet sted i Norge, betaler vi tilbake mellomlegget. Bestillingen gjør du unna på minutter. Først velger du hvilken av vernebrillene i nettbutikken du vil ha, og deretter legger du inn verdiene fra brilleseddelen din for å få riktig styrke. Du kan også ganske enkelt sende oss brilleseddelen på mail og la oss håndtere detaljene, uten tillegg i prisen. Vernebrillene dine blir produsert etter ordre og montert av våre egne brillespesialister i Trondheim, før du får dem hjem i postkassen noen dager etter bestilling. Enklere blir det ikke. Ta vare på øynene dine, bestill et par vernebriller med styrke i dag!