Sykkelbriller med styrke sikrer trygge og gode sykkelopplevelser! Fart, frihet og fred til å tenke: Sykkelsporten har mange fortrinn, ut over bare det å holde seg i form. Skal vi være ærlige med oss selv er det også skikkelig gøy med så mye kult utstyr!

Sykkelbriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 5
 2. 5
Produsent
eXo Active
eXo Protect
Chercher
Størrelse
Medium
Large
Standard
Form
CatEye
Rektangulære
Sport
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 1
 2. 5
Farge
Gray
Black
White
Blue
Red
Silver
Yellow
Orange
Pris
Fra to
Høy-lav
 1. Standard
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 2. Standard
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 3. Standard
  Alta
  Chercher
  Alta
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 4. Large
  Ronneby
  eXo Active
  Ronneby
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 5. Large
  Östhammar
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høy-lav

På lista over det absolutt uunnværlige utstyret bør det stå sykkelbriller, og hvis synet ditt ikke er helt perfekt: Sykkelbriller med styrke. Vanlige briller mangler nødvendig UV-beskyttelse, og i likhet med vanlige solbriller er de heller ikke beregnet på steinsprut, kvister og fall. Gode sykkelbriller med riktig styrke vil gi deg en helt annen sykkelopplevelse, uansett prestasjons- og ambisjonsnivå. Sykkelbriller sitter godt og støtt, er ikke i veien for sidesynet, sklir ikke, dugger minimalt og gir i det hele tatt mye bedre sikkerhet og komfort enn vanlige briller og solbriller.

Sykkelbriller for alle forhold og behov

God solbeskyttelse er et must for optimal sikkerhet på veien og for å kunne nyte sykkelturen til fulle. Alle våre sykkelbriller har to lag med glass: Et indre glass med styrke, og et farget ytterglass som beskytter mot sol, støv, insekter og de fleste andre uhumskheter unntatt hensynsløse bilister. På noen modeller kan ytterglasset vippes opp dersom du for eksempel sykler inn i en mørk tunell eller når solen går ned. Vi har også sykkelbriller med flere utskiftbare ytterglass i ulike farger, slik at du alltid har optimal beskyttelse uansett sol- og værforhold. Prisene i nettbutikken inkluderer standard enstyrkeglass, men vi kan også lage sykkelbriller med progressive glass og med korreksjon for skjeve hornhinner. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice for veiledning hvis du trenger progressive briller, da det ikke er alle rammer som egner seg like godt.

Vi har Norges billigste sykkelbriller med styrke!

Norges billigste sykkelbriller med styrke får du her hos Extra Optical. Det betyr ikke at du trenger å fire på kvaliteten. Som ren nettbutikk har vi mye lavere kostnader enn vanlige optikere, og kan derfor gi deg prisgaranti: Finner du tilsvarende sykkelbriller til lavere pris et annet sted i Norge, refunderer vi mellomlegget. "Jeg er såååå kjempe fornøyd med sykkelbrillene mine. Helt fantastisk. Nå slipper jeg å bruke to par briller. Anbefales," skriver Janne, en av våre begeistrede kunder. Vi ønsker at du også skal bli ellevill av fryd over sykkelbrillene dine, så skulle de mot formodning ikke svare til forventningene, får du nye briller eller pengene tilbake. Velg innfatning i nettbutikken, legg inn brillestyrke og bestill, så får du byens tøffeste sykkelbriller hjem i postkassen om noen få dager. Kjør på!