Bruk svømmebriller med styrke og se godt også under vann Med gode svømmebriller er det uproblematisk å holde øynene åpne under vann, slik at du ser hvor du svømmer og om du kommer for nær noen andre i banen. Men hvis synet ditt ikke er perfekt, hjelper det imidlertid ikke alltid så mye med vanlige svømmebriller. Løsningen? Svømmebriller med styrke!

Svømmebriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 8
 2. 8
 3. 4
Produsent
eXo Swim
eXo KIDS swim
Størrelse
Small
Large
Standard
Form
Rund
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 11
Farge
Black
Blue
Purple
Pink
Pris
Fra to
Annet
 1. 11
Høy-lav
 1. Small
  Hovedbilde av brillen Bade, fra eXo Swim. En Rund, rosa brille med Hel ramme.
  eXo KIDS swim
  Bade
  Regular Price 795,- Tilbud 477,-
  Ønskeliste
 2. Small
  Bade
  eXo KIDS swim
  Bade
  Regular Price 795,- Tilbud 477,-
  Ønskeliste
 3. Large
  Stup
  eXo Swim
  Stup
  Regular Price 995,- Tilbud 597,-
  Ønskeliste
 4. Large
  Hovedbilde av brillen Plask, fra eXo Swim. En Rund, rosa brille med Hel ramme.
  eXo Swim
  Plask
  Regular Price 995,- Tilbud 597,-
  Ønskeliste
 5. Large
  Hovedbilde av brillen Plask, fra eXo Swim. En Rund, svart brille med Hel ramme.
  eXo Swim
  Plask
  Regular Price 995,- Tilbud 597,-
  Ønskeliste
 6. Large
  Crawl
  eXo Swim
  Crawl
  Regular Price 995,- Tilbud 597,-
  Ønskeliste
 7. Standard
  Dykk2
  eXo Swim
  Dykk2
  Regular Price 1495,- Tilbud 897,-
  Ønskeliste
 8. Standard
  Dykkermaske med styrke
  eXo Swim
  Dykkermaske med styrke
  Regular Price 1495,- Tilbud 897,-
  Ønskeliste

8 Glasses found

Høy-lav

For noen få hundrelapper får du tette, gode svømmebriller produsert etter ordre ut fra verdiene på brilleseddelen din, og montert og kvalitetskontrollert av våre egne brillespesialis-ter. "Veldig fornøyd med brillene, er behagelige og sitter godt," skriver en fornøyd kunde som har kjøpt svømmebriller hos oss. "Passer bra og holder tett. Deilig å kunne få den med styrke," skriver en annen. "Passet godt til bruken det er ment for. Meget fornøyd," sier en tredje. Prøv du også!

Se godt og skarpt i bassenget og på stranda

Det er kanskje først og fremst nærsynte som lider under å ikke se klart og skarpt i bas-senget eller på stranda, men alle som trenger synskorreksjon vil få bedre komfort med svømmebriller med riktig styrke. Er du blant dem som bruker vanlige briller i svømmehallen, har du en skikkelig aha-opplevelse i vente. Svømmebriller gjør det mye lettere å svømme med riktig teknikk, og du trenger ikke å bekymre deg for at brillene skal havne på bunnen av bassenget. Med svømmebriller kan du også stupe og hoppe fra bassengkanten! Er du vant til å bruke svømmebriller uten styrke, vil du også oppleve en verden av forskjell: Ingen flere ublide møter med bassengkanten, ingen flere anfall av lett panikk når du ikke ser hvor barna dine befinner seg. Apropos barn: Barn som trenger synskorreksjon vil også ha stor glede av svømmebriller med riktig styrke, særlig hvis de fortsatt får svømmeopplæring.

Kjøp Norges billigste svømmebriller med styrke på nett

Extra Optical har Norges billigste briller, også sportsbriller med styrke. Vi selger kun via internett, og har svært lave kostnader. Vi har ingen dyre lokaler og ingen butikkinnredning, og vi har få, men flinke og effektive medarbeidere. Skulle du finne de samme brillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, betaler vi tilbake prisforskjellen. Prisene i nettbutikken inkluder standardglass med én styrke. Vi kan også tilpasse svømme-briller med progressive glass til deg, og som en av få optikere kan vi dessuten tilby svømme-briller med korreksjon for skjeve hornhinner. Bestillingen gjør du raskt og enkelt unna fra sofakroken. Velg svømmebrille i nettbutikken, legg inn verdiene fra brilleseddelen din eller send den til oss på e-post, og få brillene dine hjem i postkassen i løpet av noen få dager. Bestill et par svømmebriller med styrke i dag og opplev forskjellen!