Skibriller med styrke for topp komfort i langrennsløypa! Finnes det større lykke enn å gli gjennom snødekte landskap på gode langrennsski? Svaret er ja: Å gli gjennom snødekte landskap på gode langrennsski med skarpt syn og riktig solbeskyttelse!

Skibriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 7
 2. 7
Produsent
eXo Active
eXo Protect
Chercher
Størrelse
Medium
Large
Standard
Form
CatEye
Rektangulære
Sport
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 1
 2. 7
Farge
Gray
Black
White
Blue
Red
Silver
Yellow
Orange
Pris
Fra to
Annet
 1. 1
Høy-lav
 1. Large
  Lauvøy m/5 glass
  eXo Active
  Lauvøy m/5 glass
  Regular Price 1395,- Fra kun 837,-
  Ønskeliste
 2. Standard
  Alta
  Chercher
  Alta
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 3. Standard
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 4. Large
  Östhammar
  Ønskeliste
 5. Standard
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 6. Medium
  Kalmar
  eXo Protect
  Kalmar
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 7. Large
  Ronneby
  eXo Active
  Ronneby
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste

7 Glasses found

Høy-lav

Vanlige solbriller kan være en grei allround-løsning for de som bare går på ski av og til, men er du blant de ivrige langrennsløperne er et par gode skibriller med styrke en (liten) investering du neppe vil angre på. Maks UV-beskyttelse er alfa og omega når du skal velge skibriller. Kombinasjonen av stråling fra sola og refleksjoner fra snøen gjør skiløpere ekstra utsatt for snøblindhet, selv i overskyet vær. Velg skibriller med antirefleksjonsbelegg for best mulig beskyttelse. Skibriller bør også være lette og uknuselige, og det er en fordel om de har gummistropper på stengene for ekstra grep og feste.

Skibriller for alle typer synskorreksjon

Hos Extra Optical får du skibriller med styrke for alle typer synskorreksjon. Prisene du ser i nettbutikken inkluderer standard en-styrkeglass, men vi tilpasser også progressive glass. Vil du ha ekstra lette skibriller, kan du oppgradere til tynnere glass. Skibrillene våre har to lag med glass, der glasset med styrke er festet på innsiden av det fargede frontglasset. Dette bidrar til at brillene ikke dugger så lett, og forenkler rengjøringen av innerglasset. På flere av modellene våre er det mulig å vippe opp ytterglasset hvis lysforholdene endrer seg eller du skal en liten tur innomhus. Vi har også modeller med flere utskiftbare frontglass, som gir deg perfekt beskyttelse uansett vær- og lysforhold. Skibrillene i utvalget vårt egner seg like godt til sykling som til langrenn, til glede for de av våre kunder som liker å være aktive hele året.