Ballsportbriller som tåler en støyt! Ballspill er en sosial og morsom måte å holde seg i form på, men helt risikofritt er det ikke—særlig når du bruker briller. Risikoen for øyeskader er atskillig høyere enn i annen idrett, og vanlige briller har ingenting i hallen eller på banen å gjøre. Sportsbriller av typen sykkelbriller er heller ikke laget med tanke på harde baller og flygende albuer.

Ballsportsbriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 5
 2. 5
 3. 3
Produsent
eXo Rough
Størrelse
Medium
Large
Form
Rektangulære
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 8
 2. 1
Farge
Gray
Black
Blue
Purple
Yellow
Pris
Fra to
Annet
 1. 1
Høy-lav
 1. Large
  Korsvik
  eXo Rough
  Korsvik
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 2. Medium
  Duluth (barn)
  Ønskeliste
 3. Large
  Svan
  eXo Rough
  Svan
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 4. Medium
  Ånøya (barn)
  Ønskeliste
 5. Large
  Færøy
  eXo Rough
  Færøy
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 6. Large
  Rauer
  eXo Rough
  Rauer
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 7. Large
  Vassøy (barn)
  Ønskeliste
 8. Large
  Hovedbilde av brillen Värnamo
  eXo Rough
  Värnamo
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste

8 Glasses found

Høy-lav

Her hos ExtraOptical finner du derfor et utvalg røffe sportsbriller med polykarbonatglass som er spesielt tilpasset ballidrett, og som tåler minst like mye juling som du gjør! Ett av de viktigste kravene til gode ballsportbriller er at de må sitte som støpt. Alle modellene våre har en strikk som festes rundt hodet og sørger for at brillene holder seg på plass, uansett hvor mye armer og bein og brå bevegelser de blir utsatt for. Alle innfatningene har dessuten et beskyttende lag langs innsiden, som sørger for at trykket fra eventuelle slag og støt fordeles over hele flaten.

Ballsportbriller med styrke for alle typer synskorreksjon

ExtraOptical leverer sportsbriller med riktig styrke uansett hva slags synskorreksjon du trenger. Prisene du ser i nettbutikken inkluderer standard enstyrkeglass med eller uten korreksjon for skjeve hornhinner, men du kan også få ballsportbriller for samsynsproblemer eller med progressive glass. Bestilling er kjapt og enkelt. Først velger du en sprek innfatning du liker, kanskje i en farge som matcher klubbdrakten? Deretter legger du inn brillestyrke, pupilledistanse og annen informasjon fra brilleseddelen din. (Hvis du syns denne etappen er kinkig, kan du bare sende oss en kopi av brilleseddelen på MMS eller mail, så tar vi oss av resten.) Til slutt velger du om du vil oppgradere til tynnere glass for ekstra lette briller, legger til eventuelt tilbehør, og sender inn bestillingen. Sportsbrillene dine blir produsert etter ordre, og kommer hjem til deg i posten etter én til to uker.

Norges billigste sportsbriller til ballidrett

ExtraOptical har som mål å tilby landets billigste briller, også sportsbriller med styrke, uten å gå på akkord med kvaliteten. Vi kjøper glass og innfatninger fra de samme leverandørene som alle andre optikere, men som ren nettbutikk har vi mye lavere driftskostnader. Derfor kan vi tilby deg sportsbril-ler av topp kvalitet til uslåelige priser! Det garanterer vi: Finner du de samme sportsbrillene til lavere pris et annet sted i Norge, refunderer vi prisforskjellen. De fleste elsker sportsbrillene våre, men skulle du være blant de få som ikke blir ville av begeistring, lover vi å ikke ta det (alt for) personlig. Hvis brillene dine ikke svarer til forventningene, har du 30 dagers full returrett—uansett grunn. Du kan velge et annet par briller i stedet, eller få pengene tilba-ke. Overbevist? Bestill et par tøffe ballsportbriller i dag, det vil du ikke angre på!