Kjøp alpinbriller med styrke her, for herlige dager i bakken!

Vi tilpasser slalåmbrillen i henhold til din synstest, langsynt, nærsynt eller skjeve hornhinner.

Alpinbriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 1
 2. 2
 3. 2
Produsent
eXo Alpine
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
Rund
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 4
Farge
Yellow
Green
Pris
Fra to
Høy-lav
 1. Large
  Hovedbilde av brillen Kjøkøy
  eXo Alpine
  Kjøkøy
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 2. Medium
  Idsal (barn)
  Ønskeliste
 3. Small
  Marøy (barn)
  Ønskeliste
 4. Large
  Goggles med styrke - Optisk Innsats
  Ønskeliste

4 Glasses found

Høy-lav

Skarpt og godt syn er essensielt for både sikkerhet og maks utbytte av moroa i skibakken, men det er ikke alltid så lett å få vanlige briller til å sitte godt og bekvemt under skibriller og hjelm. Løsningen? Alpinbriller med styrke! Si farvel til plunder og heft med briller på skakke og stenger som klemmer, og velkommen til full fart i puddersnøen uten å tenke over at du har briller på i det hele tatt. Alpinbrillene våre har doble glass, der glasset med styrke er festet på innsiden av frontglasset. Innerrammen kan tas av for rask og enkel rengjøring. I utvalget vårt finner du også en enkel innsatsbrille med styrke, som kan settes inn i de fleste vanlige alpinbriller med innvendige mål mellom 55 og 70 mm. DEtte er en mye bedre løsning enn å benytte vanlige briller under alpinbrillene.

Se bra og se bra ut med kule alpinbriller med styrke

Gode alpinbriller skal ikke bare ha riktig styrke, de skal også beskytte øynene dine effektivt mot sol, refleksjoner fra snøen og vind. Alle våre alpinbriller gir ypperlig UV-beskyttelse. Brune eller grå glass passer for de fleste solforhold, ekstra mørke fireglass (grå speilglass) er ideelle når det er mye sol, mens gule, orange eller rosa glass er gode i flatt lys, overskyet vær og snøvær. Med store, buede glass får du et bredt og godt synsfelt, og fôring på innsiden gir super komfort selv når du tilbringer hele dagen i bakken. Sist, men ikke minst: Skiferdighetene må du selv stå for, men looken tar vi oss av! Uansett hvilken modell du velger vil våre spreke alpinbriller sette prikken over i'en på skiantrekket.

Norges laveste priser på alpinbriller til voksne og barn

Extra Optical er Norges ledende optiker på nett, og har som mål å tilby landet billigste alpinbriller med styrke. Derfor gir vi deg prisgaranti: Hvis du finner de samme alpinbrillene til lavere pris et annet sted, refunderer vi mellomlegget. Vi gir deg også 30 dagers full returrett, uansett grunn. Prisene i nettbutikken inkluderer standard en-styrkeglass. De aller fleste alpinbrillene våre kan også tilpasses progressive glass. Dersom synet ditt skulle endre seg, er det mulig å bytte ut bare innerglasset med styrke slik at du ikke trenger å kjøpe helt nye skibriller.