Sportsbriller med styrke: En garanti for sikkerhet og komfort

Uansett idrett og uansett nivå er gode sportsbriller en garanti for sikkerhet, komfort og optimale prestasjoner. Vanlige briller er ikke beregnet på intens fysisk aktivitet, og spesielt i røffe idretter som ballspill og alpint risikerer du å skade både ansikt og øyne hvis du skulle være uheldig og få en trøkk.

Sportsbriller med styrke
Filter
Kategori
 1. 6
 2. 5
 3. 5
 4. 4
 5. 8
 6. 11
 7. 6
 8. 9
 9. 13
Passer til
 1. 24
 2. 25
 3. 9
Produsent
eXo Swim
eXo Active
eXo Rough
eXo Alpine
eXo Protect
eXo KIDS swim
Chercher
Størrelse
Small
Medium
Large
Standard
Form
CatEye
Pilot
Rektangulære
Rund
Sport
Ramme
Halv ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 1
 2. 33
 3. 1
Farge
Gray
Black
White
Blue
Purple
Red
Transparent
Silver
Yellow
Orange
Pink
Green
Pris
Fra to
Annet
 1. 4
Høy-lav
 1. Standard
  Biddi
  Chercher
  Biddi
  Fra kun 1395,-
  Ønskeliste
 2. Standard
  Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 3. Standard
  Alta
  Chercher
  Alta
  Fra kun 1295,-
  Ønskeliste
 4. Small
  Hovedbilde av brillen Bade, fra eXo Swim. En Rund, rosa brille med Hel ramme.
  Ønskeliste
 5. Small
  Bade
  Ønskeliste
 6. Large
  Stup
  Ønskeliste
 7. Large
  Hovedbilde av brillen Plask, fra eXo Swim. En Rund, rosa brille med Hel ramme.
  Ønskeliste
 8. Large
  Hovedbilde av brillen Plask, fra eXo Swim. En Rund, svart brille med Hel ramme.
  Ønskeliste
 9. Large
  Crawl
  Ønskeliste
 10. Standard
  Dykk2
  Ønskeliste
 11. Standard
  Dykkermaske med styrke
  Ønskeliste
 12. Large
  Korsvik
  eXo Rough
  Korsvik
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 13. Large
  Floyd
  eXo Protect
  Floyd
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 14. Medium
  Duluth (barn)
  Ønskeliste
 15. Large
  Svan
  eXo Rough
  Svan
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 16. Medium
  Ånøya (barn)
  Ønskeliste
 17. Large
  Ronneby
  eXo Active
  Ronneby
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 18. Large
  Östhammar
  Ønskeliste
 19. Large
  Børøy
  eXo Rough
  Børøy
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 20. Large
  Færøy
  eXo Rough
  Færøy
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 21. Large
  Rauer
  eXo Rough
  Rauer
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 22. Large
  Vassøy (barn)
  Ønskeliste
 23. Large
  Kirkøy
  eXo Protect
  Kirkøy
  Fra kun 995,-
  Ønskeliste
 24. Medium
  Kalmar
  eXo Protect
  Kalmar
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste

Glasses found 1-24 of 30

Page
Høy-lav

Skibriller med styrke

Skibriller med styrke for topp komfort i langrennsløypa! Finnes det større lykke enn å gli gjennom snødekte landskap på gode langrennsski? Svaret er ja: Å gli gjennom snødekte landskap på gode langrennsski med skarpt syn og riktig solbeskyttelse! Alle våre skibriller med styrke har god UV beskyttelse og noen varianter kommer også med polarisert glass. Den ergonomiske formen med dobbel bue gir en perfekt passform selv under skilua. God ventilasjon og justerbare stenger gjør dem behagelige å ha på seg i lengre perioder..

- Skibriller

Svømmebriller med styrke

Bruk svømmebriller med styrke og se godt selv under vann. Med gode svømmebriller er det uproblematisk å holde øynene åpne også under vann, slik at du kan se hvor du svømmer. Men hvis synet ditt ikke er perfekt, vil vanlige svømmebriller ikke alltid hjelpe mye. Løsningen? Svømmebriller med styrke! Styrken på glassene kan tilpasses ditt syn, dvs vi kan også korrigere for skjeve hornhinner på dine svømmebriller. Faktisk er det inkludert et standardglass som kan tilpasses både pluss og minusstyrke. Vi anbefaler virkelig også teste ut vår dykkemaske som også kan tilpasses med styrke. Da vil vi ta i bruk en innsatsbrille som monteres inn i dykkemasken. Ergo: perfekt syn også under vann!

- Svømmebriller

Sportsbriller for ballsport med styrke

Spiller du handball eller squash er disse brillene perfekte for deg! Robuste innfatninger som tåler en trøkk, med glass av polykarbonat. Sportsbriller for ballsport finnes også til barn. Helt utmerket beskyttelse for barn som også trenger å se når du utøver sin favoritt sport. Ballspill er jo tross alt en sosial og morsom måte å holde seg i form, men klart, det er ikke helt risikofritt, spesielt når du bruker briller. Risikoen for øyeskader er betydelig høyere enn i andre idretter, og vanlige briller har ingenting å gjøre i hallen eller på banen. Sportsbriller av typen sykkelbriller er heller ikke laget med tanke på harde baller og flygende albuer..

- Ballsport

Vernebriller med styrke

Du tror kanskje at vernebriller ikke er nødvendig? Dog, de kan faktisk være et verdifullt verktøy i din garage eller verktøyskrin. Vernebriller med styrke gir sikkerhet i utsatte miljøer! Utsetter du øynene dine for risiko på jobb eller på fritiden? Vanlige briller er laget for at du skal se godt når du er i normal daglig aktivitet, ikke for å beskytte øynene dine mot flis og splinter. Hvis du får gnister, sagflis eller andre gjenstander i ansiktet ditt, risikerer du ødelagte glass og i verste fall knust glass og skjær i øynene. Vernebriller med styrke er et must for hobbysnekkeren. Vi kan også tilby vernebriller med progressive glass.

- Vernebriller

Sykkelbriller med styrke

Sykkelbriller med styrke sikrer trygge og gode sykkelopplevelser! Hastighet, frihet og sjelefred: Sykling har mange fordeler, utover å bare holde seg i form. Hvis vi skal være ærlige med oss selv, er det også veldig gøy med så mye kult utstyr! Det samme gjelder sykkelbriller med styrke. De beskytter øynene og gjør opplevelsen med sykling enda bedre. Det er ikke bare unge syklister som tjener på dette. Syklister over 50 år har økt risiko for ulykker og trenger også ofte progressive briller også i sykkelsammenheng.

- Sykkelbriller

Sportsbriller for barn med styrke

Noen tror kanskje at sportsbriller bare er laget for voksne, men hos Extra Optical kan du også finne dem i barnestørrelser. De gir også beskyttelse mot sol og andre øyeskader som kan oppstå under idrett. Slike briller gjør en utmerket jobb med å beskytte et barns øyne under fotballspill eller andre utendørsaktiviteter, for eksempel sykling eller ridning. Når du velg, gjør det gjerne sammen med barnet slik at de også kan være med å velge blant ulike modeller og ulike farger på sportsbrillene. Velg sportsbriller med styrke for aktive barn og tenåringer! Sportsbriller med styrke er et must for aktive barn og unge som sport og som også trenger synskorreksjon. Selv om vanlige barnebriller også er designet for å tåle aktiv lek og utvikling, setter mange idretter brillene på prøve på et helt annet nivå. Barnesportbriller med styrke blir som oftest redningen. .

- Sportsbriller for barn med styrke
Sportsbriller med styrke til markedets beste pris

Til utendørs idrett er det også viktig med god beskyttelse mot både UVA- og UVB-stråling. I nettbutikken vår finner du sportsbriller med styrke for de aller fleste idrettsgrener: Ballsport, sykkelsport, løping, langrenn og alpint, svømming og dykking, samt jakt, fiske og annet friluftsliv.

Ulike typer sportsbriller for optimal beskyttelse

Avhengig av type idrett kan sportsbriller enten ha ett lag glass med styrke av lett og solid plast eller polykarbonat, eller to lag med glass: et innerglass med synskorreksjon, og et ytre glass for beskyttelse mot sol, gjørme, insekter og alt mulig annet universet måtte finne på å sende i din vei. Noen brillemodeller kommer med opptil fem utskiftbare frontglass for ulike lys- og værforhold. Andre har ytterglass som enkelt kan vippes opp hvis du trenger å fjerne dugg eller skal en liten tur innendørs. Prøv og erfar selv hvordan skikkelige sportsbriller hever dine idrettsopplevelser! Har du aktive barn som bruker briller, bør du vurdere egne sportsbriller også til dem. God øyebeskyttelse er ekstra viktig for unge idrettsutøvere som fortsatt ikke har ferdig utviklet motorikk og evne til risikovurdering. Vi fører et bredt utvalg av sportsbriller for barn.

Norges billigste sportsbriller får du hos Extra Optical

Extra Optical har som mål å alltid tilby deg Norges billigste briller, og vår prisgaranti gjelder også sportsbriller med styrke. Skulle du finne tilsvarende sportsbriller til lavere pris hos en annen norsk optiker, betaler vi mellomlegget tilbake. Har du aldri brukt sportsbriller og er usikker på om det er noe for deg? Prøv! Skulle du ikke bli fornøyd med sportsbrillene dine, uansett grunn, får du nye briller eller pengene tilbake. Det eneste du risikerer er å bli så begeistret at du kommer tilbake for å kjøpe flere par. "Hadde eg vist om produktet tidligere, hadde eg kjøpt det for lenge siden. Meget fornøgd," skriver en av våre lykkelige sportsbrillekunder. Ikke utsett opplevelsen lenger du heller!