Solbriller med styrke for enhver stil og smak.
Vi har blant annet polariserte glass med styrke og progressive solbriller tilpasset din synstest.
Hos Extra Optical finner du solbriller med styrke fra 595,-

Solbriller med styrke
Oakley solbriller på en benk med fine bygg i bakgrunn

Oakley er et solbrillemerke i absolutt toppklasse. Høy teknisk kvalitet og sporty design er Oakleys varemerke, og velger du solbriller med styrke fra Oakley får du garantert en god opplevelse. Prøv et par Oakley-solbriller med styrke, vi er sikre på at de raskt kommer til å bli ditt favorittpar!

Som en av verdens ledende produsenter av sportsutstyr, har Oakleys designere ett mål for øye: Å lage produkter som fungerer bedre og som tar seg bedre ut enn alt som allerede eksisterer. Med materialer og utforming som tar høyde for alle forhold, er solbriller fra Oakley et ideelt valg uansett hvilket nivå du presterer på.

Solbriller fra Oakley er idrettsstjernenes favoritt.

Med over 600 patenter er Oakley uten tvil en av verdens mest teknisk avanserte produsenter av sports- og fritidsutstyr. Den "gale professoren" Jim Jannard grunnla Oakley i 1975 for å lage utstyr til noen av verdens største idrettsstjerner, som ikke så det umulige som annet enn en ny utfordring. I dag er Oakley favorittmerket ikke bare til idrettseliten, men for alle med sans for litt ekstra adrenalin. I nettbutikken vår finner du et lekkert utvalg av Oakley-solbriller for både kvinner og menn. Solbriller med styrke er vår spesialitet, og du kan bestille Oakley-solbriller for alle korreksjonsstyrker inkludert progressive glass. Solbrillene kan leveres enten med standard solbrilleglass eller med polariserte glass, og med enten grå, brun eller grønn farge. Polariserte glass kan også bestilles med speileffekt.

Kjøp Oakley-solbriller med styrke hos Extra Optical.

Overbevist om at Oakley er solbrillemerket for deg? Klikk deg inn i nettbutikken og velg det tøffeste paret du finner. Legg inn informasjon om brillestyrke, velg type solbrilleglass og farge, og etter noen få dager får du dine nye Oakley-solbriller hjem i postkassen. Enklere blir det ikke! Kundeløftet til Extra Optical er at vi alltid skal ha Norges billigste briller, og det gjelder solbriller også. Skulle du finne tilsvarende Oakley-solbriller til lavere pris hos en annen norsk optiker, gir vi deg prisforskjellen tilbake. Med vår 100 % fornøyd-garanti har du ingenting å tape: Skulle Oakley-solbrillene dine mot formodning ikke være det du hadde håpet på har du 30 dagers full returrett, uansett grunn. La solbrilledrømmen gå i oppfyllelse i dag!

Filter
Passer til
Merke
eXo
eXo KIDS
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Hel ramme
Materiale
Farge
Gul
Svart
Gull
Grønn
Rosa
Lilla
Klar
Grå
Brun
Metall
Sølv
Oransje
Hvit
Mønstret
Blå
Annet
Vi kan ikke finne noen produkter som matchet dine valg.

Samme kvalitet på solbriller - bare billigere

Extra Optical er Norges ledende optiker på nett, og her får du solbriller av like god kvalitet som hos vanlige optikere, men til landets laveste priser. Skeptisk? Det er det ingen grunn til. Vi kjøper solbrilleglass og innfatninger av samme kvalitet og fra de samme leverandørene som andre optikere. Solbrillene dine blir produsert etter ordre, slipt og montert individuelt — det er ikke ferdigbriller du får hos oss. Grunnen til at vi kan selge våre solbriller så mye billigere, er ganske enkelt at vi er en ren nettbutikk som har mye lavere driftskostnader enn optikerforretninger med dyre butikklokaler og fancy innredning.

Bruk vårt virtuelle prøverom

Det er enkelt og raskt å bestille solbriller på nett, også solbriller med styrke. Først velger du innfatning i nettbutikken. Du kan klikke fritt omkring etter inspirasjon, eller bruke filtrene for form, farge m.m. hvis du er av den målbevisste typen som vet hva du vil ha. Når du finner et par du liker, kan du laste opp et bilde eller ta et nytt med webkameraet for å teste ut looken i vårt virtuelle prøverom. Trenger du solbriller med styrke, legger du inn verdiene fra brilleseddelen din for å få solbrilleglass med riktig synskorreksjon. Optikeren er pålagt å gi deg en kopi av brilleseddelen, uten kjøpsforpliktelse for deg. Du kan ta synstest hos optikeren og kjøpe solbriller online med god samvittighet! Til slutt velger du type solbrilleglass (standard eller polariserte) og hvilken farge de skal ha, sender inn bestillingen, og få dager senere får du solbrillene hjem i postkassen.

Solbriller i alle typer prisklasser

I nettbutikken vår finner du solbriller i alle prisklasser. Vi fører eksklusive solbriller fra store motehus som Carrera, Oakley og Ray-Ban, i tillegg til et fantastisk utvalg av rimeligere briller fra våre egne produsenter. Men felles for dem alle er at du betaler mindre for dem hos oss enn noe annet sted! Extra Optical har som mål å alltid tilby Norges billigste solbriller med styrke, så finner du de samme brillene til lavere pris et annet sted, gir vi deg prisforskjellen tilbake. Med vår generøse fornøydgaranti bestiller du også solbriller online helt risikofritt: Hvis du ikke blir 100 % fornøyd med solbrillene dine, uansett grunn, kan du sende dem tilbake innen 30 dager og få et nytt par solbriller eller pengene tilbake. Når du handler hos ExtraOptical, har du råd til flere par solbriller! Slå deg løs i vår nettbutikk for briller!