Oakley solbriller på en benk med fine bygg i bakgrunn

Oakley er et solbrillemerke i absolutt toppklasse. Høy teknisk kvalitet og sporty design er Oakleys varemerke, og velger du solbriller med styrke fra Oakley får du garantert en god opplevelse. Prøv et par Oakley-solbriller med styrke, vi er sikre på at de raskt kommer til å bli ditt favorittpar!

Som en av verdens ledende produsenter av sportsutstyr, har Oakleys designere ett mål for øye: Å lage produkter som fungerer bedre og som tar seg bedre ut enn alt som allerede eksisterer. Med materialer og utforming som tar høyde for alle forhold, er solbriller fra Oakley et ideelt valg uansett hvilket nivå du presterer på.

Solbriller fra Oakley er idrettsstjernenes favoritt.

Med over 600 patenter er Oakley uten tvil en av verdens mest teknisk avanserte produsenter av sports- og fritidsutstyr. Den "gale professoren" Jim Jannard grunnla Oakley i 1975 for å lage utstyr til noen av verdens største idrettsstjerner, som ikke så det umulige som annet enn en ny utfordring. I dag er Oakley favorittmerket ikke bare til idrettseliten, men for alle med sans for litt ekstra adrenalin. I nettbutikken vår finner du et lekkert utvalg av Oakley-solbriller for både kvinner og menn. Solbriller med styrke er vår spesialitet, og du kan bestille Oakley-solbriller for alle korreksjonsstyrker inkludert progressive glass. Solbrillene kan leveres enten med standard solbrilleglass eller med polariserte glass, og med enten grå, brun eller grønn farge. Polariserte glass kan også bestilles med speileffekt.

Kjøp Oakley-solbriller med styrke hos Extra Optical.

Overbevist om at Oakley er solbrillemerket for deg? Klikk deg inn i nettbutikken og velg det tøffeste paret du finner. Legg inn informasjon om brillestyrke, velg type solbrilleglass og farge, og etter noen få dager får du dine nye Oakley-solbriller hjem i postkassen. Enklere blir det ikke! Kundeløftet til Extra Optical er at vi alltid skal ha Norges billigste briller, og det gjelder solbriller også. Skulle du finne tilsvarende Oakley-solbriller til lavere pris hos en annen norsk optiker, gir vi deg prisforskjellen tilbake. Med vår 100 % fornøyd-garanti har du ingenting å tape: Skulle Oakley-solbrillene dine mot formodning ikke være det du hadde håpet på har du 30 dagers full returrett, uansett grunn. La solbrilledrømmen gå i oppfyllelse i dag!

Høy-lav
Filter
Passer til
 1. 4
 2. 3
Merke
Ray-Ban
Oakley
Diesel
Carrera
eXo
eXo KIDS
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 3
 2. 4
Farge
 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
Pris
Fra NOK til NOK
Annet
 1. 4
 1. 140 mm Large
  Marshal mnp ox8091 02
  Oakley
  Marshal mnp ox8091 02
  1595,-
  Ønskeliste
 2. 140 mm Large
  Pitchman ox8050 06
  Oakley
  Pitchman ox8050 06
  1795,-
  Ønskeliste
 3. 140 mm Large
  Pitchman R ox8105 04
  Oakley
  Pitchman R ox8105 04
  1795,-
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  Pitchman R ox8105 01
  Oakley
  Pitchman R ox8105 01
  1795,-
  Ønskeliste

4 Glasses found

Høy-lav