Carrera-solbriller: Det perfekte valg for en aktiv livsstil Historien til Carrera er nært knyttet til motorsporten og til rallyet som regnes som verdens farligste: Carrera Panamericana. Lidenskapen for fart og spenning er en del av merkets DNA, og opp gjennom årene har Carrera utviklet og perfeksjonert sine solbrillekolleksjoner i tett samarbeid med noen av verdens fremste idrettsutøvere.
Carrera solbriller
Filter
Passer til
 1. 19
 2. 14
Produsent
Carrera
Størrelse
Medium
Large
Form
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Ramme
Hel ramme
Farge
Black
Gold
Brown
Transparent
Silver
Metal
Pris
Fra to
Annet
 1. 2
Høy-lav
 1. 146 mm Large
  ca188/g/s j5g
  Ønskeliste
 2. 137 mm Medium
  ca1002/s
  Ønskeliste
 3. 141 mm Large
  ca186/s tng
  Ønskeliste
 4. 142 mm Large
  ca5051/s 4in
  Ønskeliste
 5. 141 mm Large
  ca197/s 900
  Ønskeliste
 6. 145 mm Large
  ca150/s 3ma
  Ønskeliste
 7. 140 mm Large
  ca9917/s r81
  Ønskeliste
 8. 144 mm Large
  ca186/s 2lk
  Ønskeliste
 9. 137 mm Medium
  ca151/s j5g
  Carrera
  ca151/s j5g
  Regular Price 1579,- Tilbud 1539,-
  Ønskeliste
 10. 140 mm Large
  ca127/s sct
  Ønskeliste

10 Glasses found

Høy-lav

Solbriller fra Carrera er et ideelt valg

Solbriller fra Carrera er et ideelt valg for deg som liker å være i aktivitet og som har en tøff, uredd stil. De fleste Carrera-solbrillene er unisex-modeller av typen Wayfarer, som kler begge kjønn og alle ansiktsformer like godt. Takket være den nære tilknytningen til sportsmiljøet assosieres Carrera gjerne med kvalitet og med prestasjoner i verdensklasse, og det er vel fortjent. Er du selv en som etterstreber å alltid yte ditt beste, vil et par tøffe solbriller fra Carrera understreke personligheten din perfekt.

Solbriller fra Carrera for alle slags behov

Dersom du trenger styrke i glassene, kan vi også tilpasse de riktige glassene til Carrera-solbrillene dine. Prisene i nettbutikken er inkludert standard en-styrkeglass, men selvsagt kan du også få Carrera-solbriller med progressive glass. Du kan også velge å oppgradere til tynne eller supertynne glass for ekstra lette og behagelige solbriller. Standardglassene som er inkludert i prisen er mer enn bra nok for veldig mange, men skal du bruke Carrera-solbrillene dine ved sjøen, i snøen eller til mye bilkjøring, anbefaler vi at du velger polariserte glass som minimerer refleksjoner og gir økt komfort i omgivelser med mye gjenskinn. Polariserte glass kan også leveres med en stilig speileffekt som vil gjøre den sporty looken din helt uovertruffen.

Trygg solbrillehandel med Norges fremste optiker på nett

Extra Optical er Norges ledende optiker på nett. Vi har solgt mange tusen par briller og solbriller siden oppstarten i 2010, og kundene våre er blant landets mest fornøyde. Visste du at mer enn halvparten av dem kjøper tre eller fire par briller i løpet av sitt første år som kunde hos oss? Én av grunnene til at kundene våre er så lojale, er at vi har Norges billigste kvalitetsbriller. Det gir vi deg garanti for: Finner du de samme Carrera-solbrillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, betaler vi tilbake mellomlegget. Førsteklasses kundeservice er selvsagt heller ikke å forakte. For ikke å bli oppfattet som skrytepaver, lar vi heller Marina fra Steinkjer få ordet: "Har kjempegod erfaring med Extra Optical. Fantastisk flott kundeservice og hjelp, tommelen opp. De er flinke på gode råd og hjelp til å finne rett vare. Og prisene er bare fantastiske." Prøv oss i dag du også!