Pilotsolbriller er et must i enhver solbrillekolleksjon, og i nettbutikken vår finner du dem i alle pris-klasser. Unn deg et par eksklusive pilotsolbriller fra Ray-Ban, Oakley eller ett av de andre store de-signermerkene, eller boltre deg i rimeligere modeller fra våre egne produsenter.

Pilotsolbriller med styrke
Filter
Passer til
 1. 4
 2. 6
Produsent
eXo
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
Pilot
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 4
 2. 2
 3. 2
Farge
Black
White
Blue
Gold
Purple
Brown
Silver
Metal
Pris
Fra to
Annet
 1. 7
 1. 1
 1. 7
Høy-lav
 1. 141 mm Large
  Kinnon
  eXo
  Kinnon
  Regular Price 595,- Fra kun 357,-
  Ønskeliste
 2. 137 mm Large
  Hovedbilde av brillen Stören, fra eXo. En Pilot, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Børøysund
  Regular Price 595,- Fra kun 357,-
  Ønskeliste
 3. 147 mm Large
  Hovedbilde av brillen Lövseth
  eXo
  Lövseth
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
  Ønskeliste
 4. 146 mm Large
  Hovedbilde av brillen Sauøy
  eXo
  Sauøy
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
  Ønskeliste
 5. 145 mm Large
  Hovedbilde av brillen Stor-Arnøy
  eXo
  Stor-Arnøy
  Regular Price 595,- Fra kun 357,-
  Ønskeliste
 6. 138 mm Medium
  Herøy
  eXo
  Herøy
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
  Ønskeliste
 7. 141 mm Large
  Kinnon
  eXo
  Kinnon
  Regular Price 595,- Tilbud 357,-
  Ønskeliste

7 Glasses found

Høy-lav

Det første mange av oss tenker på når vi hører "pilotsolbriller" er den klassiske Aviator-modellen til Ray-Ban, og det er ikke uten grunn. Aviator ble utviklet for det amerikanske luftforsvaret på 1930-tallet, og den kommersielle lanseringen i 1937 gjorde sensasjon. Dråpeformede glass og en slank metallinnfatning utgjør fortsatt essensen av pilotstilen, men i løpet av de åtti årene pilotsolbrillene har eksistert har moten også visst å fornye den udødelige modellen. Velg en smal gullfarget innfatning og grønne solbrilleglass for den ultimate retro-looken, eller lek med mer moderne og originale materialer og farger.

Pilotsolbriller med og uten styrke

Prisene i nettbutikken inkluderer standard solbrilleglass med styrke, men selvsagt kan du også bestille pilotsolbriller uten styrke, med korreksjon for skjeve hornhinner, eller som progressive solbriller. Du kan også velge å oppgradere til tynnere glass for en ekstra lett solbrille. Solbrilleglassene våre kommer i tre forskjellige farger: Grå, brune og grønne. De ulike fargene har litt forskjellige egenskaper: Grå solbrilleglass gir mest naturlig fargegjengivelse, brune glass forbedrer kontraster, mens grønne glass gir ekstra beskyttelse mot blending. Våre standard solbrilleglass er av topp kvalitet, men skal du bruke pilotsolbrillene dine i miljøer med mye gjenskinn, som på sjøen eller til bilkjøring, anbefaler vi polariserte glass som reduserer refleksjo-ner. Polariserte solbrilleglass kan du også få med speileffekt for den ultimate Top Gun-looken!

Kjøp Norges billigste pilotbriller med styrke på nett.

ExtraOptical er Norges ledende optiker på nett. Vi har som mål å alltid ha Norges billigste solbriller med styrke, og det gjelder selvsagt også pilotsolbriller. Finner du de samme pilotsolbrillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi prisforskjellen. ExtraOptical har noen av Norges mest fornøyde kunder. Vi vil gjerne at det skal fortsette sånn, og gir deg derfor en fornøydgaranti: Hvis pilotsolbrillene dine mot formodning ikke svarer til forventninge-ne, kan du sende dem tilbake innen 30 dager og få nye solbriller eller pengene tilbake — uansett grunn. De fleste leveranser fra oss tar mellom seks og tolv dager. Bestill pilotsolbrillene dine i dag og gjør deg klar til takeoff!