Solbriller med styrke tilpasset din synstest.
Vi har blant annet polariserte glass med styrke og progressive solbriller.
Hos Extra Optical finner du solbriller med styrke fra 595,-
Solbriller med styrke
Filter
Kategori
 1. 35
 2. 46
 3. 14
 4. 58
 5. 16
 6. 46
 7. 8
 8. 13
Passer til
 1. 33
 2. 46
 3. 15
Produsent
eXo
eXo KIDS
Størrelse
Small
Medium
Large
Form
CatEye
Oval
Pilot
Rektangulære
Rund
Wayfarer
Firkantet
Ramme
Hel ramme
Materiale
 1. 18
 2. 54
 3. 5
 4. 2
Farge
Gray
Black
White
Blue
Gold
Purple
Brown
Red
Transparent
Silver
Yellow
Orange
Metal
Pink
Rose Gold
Green
Pris
Fra to
Annet
 1. 1
 1. 5
 1. 66
Høy-lav
 1. 140 mm Large
  Louisiana
  eXo
  Louisiana
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 2. 123 mm Small
  Elara
  eXo KIDS
  Elara
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 3. 142 mm Large
  Hovedbilde av brillen Løgten, fra eXo Selection. En wayfarer, mønstret brille med hel ramme.
  eXo
  Løgten
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 4. 140 mm Large
  Fysen
  eXo
  Fysen
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 5. 139 mm Medium
  Sweetie
  eXo
  Sweetie
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 6. 140 mm Large
  PopIt
  eXo
  PopIt
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 7. 145 mm Large
  PopUp
  eXo
  PopUp
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 8. 146 mm Large
  Gjota
  eXo
  Gjota
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 9. 147 mm Large
  Fauske
  eXo
  Fauske
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 10. 145 mm Large
  Filtvet
  eXo
  Filtvet
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 11. 131 mm Small
  Hovedbilde av brillen Vale, fra eXo Selection. En pilot, sølv brille med hel ramme.
  eXo KIDS
  Vale
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 12. 135 mm Medium
  Wake Up
  eXo
  Wake Up
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 13. 135 mm Medium
  Elevate
  eXo
  Elevate
  Fra kun 795,-
  Ønskeliste
 14. 145 mm Large
  Floating
  eXo
  Floating
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 15. 140 mm Large
  Lunis
  eXo
  Lunis
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 16. 141 mm Large
  Kinnon
  eXo
  Kinnon
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 17. 145 mm Large
  Grinder
  eXo
  Grinder
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 18. 149 mm Large
  Gaupen
  eXo
  Gaupen
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 19. 148 mm Large
  Filtvet
  eXo
  Filtvet
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 20. 145 mm Large
  Sander
  eXo
  Sander
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 21. 140 mm Large
  Mesnali
  eXo
  Mesnali
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 22. 140 mm Large
  Kylstad
  eXo
  Kylstad
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 23. 123 mm Small
  Stekare
  eXo KIDS
  Stekare
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste
 24. 129 mm Small
  Tweet
  eXo KIDS
  Tweet
  Fra kun 595,-
  Ønskeliste

Glasses found 1-24 of 68

Page
Høy-lav

Herresolbriller

Herresolbriller er på toppen av listen av motetilbehør for men dette året. Menn kan finne et tøft par solbriller til å matche stilen og personligheten fra merker som Ray-Ban, Oakley eller Calvin Klein, i stedet for å nøye seg med et merke som ikke passer dem skikkelig.

For menn i farta både i det profesjonelle liv og til fritidsbruk, har vi det du trenger.


- Solbriller med styrke herre

Damesolbriller

Som det perfekte motetilbehøret til solfylte dager, kommer disse solbrillene virkelig til å få deg til å føle deg som en kjendis. Med mange ulike stiler å velge i mellom både når det kommer til farge og form, finner du garantert noe som passer enhver smak. Hvis det er meldt finvær og sol fremover, bør du benytte anledningen til å sikre deg et par nye solbriller. Disse kule motebrillene er perfekte til å toppe et ellers perfekt antrekk. Vi har solbriller i alle mulige farger og fasonger, alt fra det litt lekne til de tøffe litt mer profesjonelle stilene. Cat-eye form eller pilotform? Det kan være vanskelig å velge mellom alle mulighetene, så kanskje du like gjerne skal sikre deg to par?

- Solbriller med styrke dame

Barnesolbriller

Vanlige solbriller er som regel alt for store for små barns ansikt. Noen barn bruker solbriller og andre ikke, men uansett er det viktig å beskytte barnas øyne fra sterkt sollys. Unge som for eksempel er på stranda må selvfølgelgi beskytte øynene sine, men etter en gitt alder begynner også barn å ha sterke meninger om hvordan solbrillene ser ut. For de aller minste barna er det viktigst med briller som tåler litt juling og sitter godt, men med alderen vokser barne opp til å bli små moteløver med klare meninger om hva de liker og ikke.

- Solbriller med styrke barn

Progressive solbriller

Siden tidenes morgen har folk sett hverandre i øynene. Det blir aldri det samme å se folk gjennom en skjerm eller på et bilde, du må være der for å se dem rett I øynene. Det virker derfor fornuftig, at når vi sitter foran en skjerm hele dagen, mister vi mye av den sosiale kontakten. Hva er vel da mer perfekt enn et par progressive solbriller, med tilpasset styrke både for å se på nært hold, eller for å lese med. Uansett om du soler deg på stranda, sitter i skyggen og leser en bok, eller bare nyter det fine været, passer et par progressive solbriller perfekt.

- Progressive solbriller med styrke

Pilotsolbriller

Pilotsolbriller er førstevalget når det kommer til solbriller for både profesjonelle piloter og kjendiser. Disse brillene er og blir solbrillene både kjendiser og flyvere stadig vender tilbake til. I tillegg til å være en stilig motetilbehør som sklir rett inn i enhver garderobe, gir de den perfekte beskyttelse mot den blendende solens sterke UV-stråler. For piloter har brillene den perfekte form, og med riktige glass, gir den perfekte beskyttelse mot slitne øyne på lange flyvninger høyt over verdenshavene. I tillegg kan du selvfølgelig velge å oppgradere glassene dine med polariserte glass, som fjerner ubehagelig gjenskinn fra blanke overflater.

- Pilotsolbriller med styrke

Ray-Ban solbriller

For lenge siden var Ray-Ban solbriller et symbol på stil og status. I dag har de i mye større grad blir et vanlig motetilbehør, for folk som er opptatt av topp beskyttelse mot Uv-stråler og sterkt sollys i alle miljøer og situasjoner. Ray-Ban ble virkelig populære etter at David Bowie brukte dem på scenen under Ziggy Stardust-turneen sin, men i dag blir de brukt av stort sett alle som er opptatt av stil. Uansett om du sprader rundt på stranda, arbeider ute eller tilbakelegger mil etter mil på sykkelsetet, har Ray-Ban garantert et stilig par solbriller som passer ditt behov. Med stadig økt fokus på øyehelse er det viktig å beskytte øynene godt, og hva passer vel da bedre enn et par tøffe Ray-Bans?

- Ray-Ban solbriller

Runde solbriller

Du vil nok raskt finne ut at runde solbriller passer de aller fleste ansiktsformer, og sitter som en kule til de fleste antrekk. De klassiske runde solbrillene tilbyr utmerket solbeskyttelse mot sollys, og med gode glass er du også fult beskyttet mot både UVA og AVB stråler fra solen. Skal du virkelig slå på stortromma, velger du et par polariserte glass, som gir deg enda bedre beskyttelse. I tillegg fjerner de polariserte glassene ubehagelig gjenskinn fra for eksempel vann, snø eller våt asfalt. Runde briller er ikke lenger et tilbehør forbeholdt hippier eller folk som vil skjule sin identitet. I dag ser man stadig oftere runde solbriller i motebildet, og der har de kommet for å bli.

- Runde solbriller med styrke

Wayfarer solbriller

Wayfarer briller er nok sannsynligvis en av de mer populære typene designersolbriller som finnes i markedet i dag. Den ikoniske formen ble virkelig kjent etter at kjendiser som JFK, blues brothers og Bob Dylan gjorde dem til en del av sin garderobe. Men en historie som strekker seg helt tilbake til 1950-tallet, snakker vi her virkelig om en klassiker. Wayfarer ble opprinnelig designet av Bausch & Lomb Incorporated, som startet merkevaren Ray-Ban. Men nok om historien. Uansett hvordan du vrir og vender på det, er wayfarer aldri feil. De har vært på toppen av motebildet de siste 70 årene, og vi blir ikke forundret om de ligger der de neste 70 årene også. En virkelig klassiker som har sittet på nesen til alt som kan krype å gå av kjendiser, og snart også på din nese?

- Wayfarer solbriller med styrke

 

Kjøp briller med styrke til markedets beste pris

I dag kan du kjøpe briller med styrke for en svært lav pris — alt inkludert! Tenker du fortsatt at lave priser ikke kan være forenlige med god optisk kvalitet? Med all respekt: den tankegangen er foreldet. Brillene du kjøper hos Extra Optical har akkurat samme kvalitet som de du får hos en vanlig optiker. Glass og innfatninger kommer fra de samme leverandørene, og hvert par blir produsert etter ordre og slipt, montert og kvalitetssikret av våre dyktige spesialister i Trondheim. Forskjellen mellom Extra Optical og tradisjonelle optikerforretninger er ganske enkelt at vi som ren nettbutikk har veldig lave driftskostnader. Det er husleie, butikkinnredning og lagerhold vi (og du) sparer penger på — ikke brillekvaliteten.

Briller med styrke for alle behov

Utvalget vårt står heller ikke tilbake for noen. Her finner du vanlige briller, solbriller med styrke og sportsbriller med styrke, og selvsagt både damebriller, herrebriller og barnebriller. Du kan kjøpe briller hos oss uansett hva slags synskorreksjon du trenger, det være seg nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner eller samsynsproblemer. Har du en svakhet for trendy og eksklusive briller, kan du boltre deg i designerinnfatninger fra motehus som Calvin Klein, Guess, Oakley og Ray-Ban, for å nevne noen. Er du mindre opptatt av merke og mer opptatt av pris, har vi også massevis av andre kvalitetsinnfatninger å velge blant. Tøffe briller, søte briller, retro eller moderne briller: Hos oss finner du noe for enhver brillesmak. Men uansett hva slags briller du velger, betaler du mindre hos Extra Optical enn hos noen annen optiker i Norge. Det gir vi deg garanti på!

Slik kjøper du briller hos Extra Optical

For å kjøpe briller med styrke må du ha en brilleseddel (en kopi av synstesten din) fra optiker. Optikeren plikter å gi deg denne brilleseddelen, uansett hvor du velger å kjøpe brillene dine. Når brilleseddelen er klar, går du inn i nettbutikken og velger innfatning. Bruk gjerne filtrene for kjønn, form på innfatningen, pris og så videre for å forenkle prosessen. Deretter oppgir du hva slags synskorreksjon og type glass du skal ha, ut fra det som står på brilleseddelen. På nettsiden finner du informasjon om hva de ulike verdiene betyr, men hvis du syns det er kryptisk og vanskelig er det bare å ringe oss, så hjelper vi deg å få bestillingen riktig. Til slutt velger du eventuelle tillegg som fargete glass, før du går til kassen og betaler. Etter 6-12 dagers produksjonstid får du dine nye briller hjem i postkassen. Velkommen til en hyggelig brillehandel!