Ray-Ban siden 1937

Ray-Ban er verdensledende i premium segmentet for briller, og uten tvil det mestselgende brillemerket i verden. Det ikoniske designet og kvaliteten på innfatningene sikrer at Ray-Ban har kommet for å bli.

Icons

BESTSELGENDE RAY-BAN GJENNOM ALLE TIDER: AVIATOR

ray-ban

Aviator

Som et førstelvalg til fortidens helter og dagens piloter har Aviator gjort Ray-Ban til det mest kjente solbrillemerket i historien og er ett must for den motebevisste.

KJØP NÅ

Nyhet akkurat nå:
State Street

Nyhet akkurat nå: State Street

KJØP RAY-BAN BRILLER ETTER KATEGORI

ray-ban HERRESOLBRILLER Er du på utkikk etter en nytt par herresolbriller? Da trenger du ikke lete lenger; vi har det du trenger. Se vårt flotte utvalg.
ray-ban DAMESOLBRILLER Vi har et bredt utvalg av spenstige solbriller fra Ray-Ban til damer. Her finner du alt fra klassiske solbriller til siste nytt for damer.
ray-ban BARNESOLBRILLER Hver sier at barnesolbriller trenger å være kjedelige? Vi har et bredt spekter tøffe barnesolbriller fra Ray-Ban, som sitter som et skudd.
ray-ban HERREBRILLER Alt kler den smukke, er det et ordtak som sier. Vi vet ikke om det stemmer, men vi har i allefall et flott utvalg herrebriller fra Ray-Ban.
ray-ban DAMEBRILLER Trenger du nye damebriller? Da finner du det du trenger i vårt utvalg av damebriller fra Ray-Ban. Se utvalget vårt her.
ray-ban BARNEBRILLER De fleste stiller litt ekstra krav til barnebriller. De må tåle litt juling, men det skader jo ikke at de ser bra ut heller. Se våre Ray-Ban barnebriller.

 

Ray-Ban tilbyr ordinære briller

Fra å være et rendyrket solbrillemerke gjennom flere tiår, har Ray-Ban de siste årene blitt ett av verdens ledene merker også innen ordinære briller. Elegante og konfortable, eksklusive og tidløse: Et par Ray-Ban-briller signaliserer selvtillit, smak og sans for kvalitet. Mange av innfatningene er videreføringer av Ray-Bans ikoniske solbrillemodeller, som Aviator og Wayfarer. Fargevalgene gjenspeiler også den klassiske elegansen som er Ray-Bans varemerke, med hovedvekt på svart, grått og skillpaddemønstre. Men selvsagt finner du også Ray-Ban briller i en rekke andre former og stilarter. Enten du foretrekker rektangulære, runde eller ovale briller, retro-stil eller trendy design, finnes det en Ray-Ban brille for deg.


Ray-Ban til alle!

De første Ray-Ban brillene ble laget for amerikanske flygere på slutten av 1920-tallet, og Ray-Ban var i mange år et merke for menn. Egne damebriller kom ikke før på slutten av 1950-tallet, men til gjengjeld ble det en rungende suksess- ikke minst takket være stilikonet Audrey Hepburn, som gjorde Ray-Ban looken udødelig i filmklassikeren Breakfast at Tiffanys. I dag er utvalget like stort og like attraktivt for kvinner som for menn. Ray-Ban kjenner heller ingen aldersbegrensninger. Barn har også sans for stil! Barnebrillene fra Ray-Ban kommer i mange forskjellige materialer, farger og former, som alle er like komfortable og solide. Uansett hva slags synskorreksjon du trenger, har du et bredt spekter av Ray-Ban -innfatninger å velge i. Vi sliper både enstyrkeglass og progressive glass.


Ekte Ray-Ban briller

Ingen andre brillemerker er vel blitt etterlignet så ofte som Ray-Ban. Kanskje er det ikke så rart. Ray-Ban elegansen var lenge forbeholdt brillebrukeren med velfylte lommebøker. I dag er det heldigvis mulig for de fleste å unne seg ett og flere par ekte Ray-Ban briller, mye takket være netthandel og mer effektive forretningsmodeller. Extra Optical har som mål å levere norges billigste briller, og derfor gir vi deg en prisgaranti: Finner du Ray-Ban briller til lavere pris enn hos oss hos en norsk forhandler, refunderer vi mellomlegget mot fremvisning av kvittering.