Polo Ralph Lauren

Polo utstråler den uimotståelige blandingen av eksklusiv luksus og respektløs ungdommelig sjarm som er blitt det amerikanske motehusets varemerke. Uttrykket er umiskjennelig og har erobret hjertene til moteinteresserte i land.Solbrillene fra Polo er ikke bare lekre og moteriktige, de er også alltid av topp kvalitet ned til minste detalj.

Populære fra Polo

Polo solbriller
 1. ph1186
  Polo
  ph1186
  Fra kun 1395,-
 2. ph2083
  Polo
  ph2083
  Fra kun 1395,-
 3. ph2190
  Polo
  ph2190
  Fra kun 1395,-
Polo briller
 1. ph4161 582887
  Polo
  ph4161 582887
  Regular Price 1495,- Tilbud 1059,-
 2. ph4164 500371
  Polo
  ph4164 500371
  Regular Price 1595,- Tilbud 1099,-

Mer om Polo Ralph Lauren

Siden merkevaren ble grunnlagt i 1967, har Ralph Lauren nesten blitt synonymt med å skape den fremtredende amerikanske livsstilen. Klassisk desing er kjernen, men de har også utviklet merkevaren i tråd med nye trender. I 2017 hadde selskapet over 6,7 milliarder dollar i omsetning og ca 23 000 ansatte over hele verden. Helst siden starten har Ralph Lauren vært kjent kjent for sine kontroversielle meninger om mote. Blant annet er han kjent for å ha uttalt “Jeg er ikke en moteperson. Jeg er anti-mote. Jeg er interessert i lang levetid, tidløshet og stil”.

Velger du et par Polo-solbriller fra utvalget vårt er du sikret både en trendy look, skarpt og godt syn og perfekt UV-beskyttelse, enten du skal ut og male byen rød, slange deg på stranda eller utforske fremmede omgivelser bak bilrattet.

Se godt og se godt ut med Polo-solbriller.

Hos Extra Optical kan du også kjøpe Polo-briller som er tilpasset din brillestyrke, uansett hvilken type synskorreksjon du trenger. Enten du er nærsynt, langsynt, har samsynsproblemer eller trenger progressive glass, produserer vi brilleglassene dine etter ordre og sliper dem til og monterer dem i din valgte Polo-innfatning. Vanligvis tar det et sted mellom seks og tolv dager før du får dine nye Polo-briller hjem i postkassen. Standard solbrilleglass er inkludert i prisene du ser oppgitt i nettbutikken, men du kan også velge blant flere grader av tynnere glass for en ekstra lett solbrille.


- Kjøp Polo solbriller her

Polo Ralph Lauren priser

Hvis du kommer til å bruke Polo-solbrillene dine i omgivelser med sterk sol og mye gjenskinn, anbefaler vi å oppgradere til polariserte solbrilleglass for optimal komfort. Polariserte glass kan du også få med speileffekt for en ekstra ungdommelig og uerbødig look. Kjøp dine Polo-solbriller fra Norges billigste brillebutikk. Her hos Extra Optical får du Polo-solbrillertil lavere pris enn hos noen annen optiker i Norge.

Som ren nettbutikk har vi svært lave driftskostnader, og du kan alltid være sikker på å få maksimal valuta for pengene når du handler hos oss. Finner du de samme Polo-solbrillene billigere et annet sted, refunderer vi forskjellen. Du ønsker deg 100 % perfekte briller, vi ønsker oss 100 % fornøyde kunder. Skulle det være noe ved dine nye Polo-solbriller som ikke faller i smak, uansett hva, får du nye briller eller pengene tilbake. Du har alltid 30 dagers full returrett når du kjøper briller eller solbriller fra Extra Optical. Bestill et par Polo-solbriller i dag, det vil du ikke angre på!

Eid av sin legendariske grunnlegger Ralph Lauren, er det ikoniske amerikansk merkevaren bygget på et essensielt løfte; Ralph Lauren skal alltid være synonymt med amerikansk merkevare av høy kvalitet. Polobrillene byr på utsøkt håndverk, øye for detaljer og høy kvalitet. Brillene fra Ralph Lauren gir deg en unik identitet i den stadig skiftende verden av mote og livsstil.

- Kjøp Briller fra EO

Polo briller med styrke

Ralph Lauren er det varige symbolet på en moderne autentisk amerikansk livsstil.

Kjøp et par klassiske Polo Briller. Polo Ralph Lauren sine briller og andre produkter er blitt omtalt i filmer som The Great Gatsby og TV-serier som Friends. Ralph Lauren Logoen er blitt høyt verdsatt av kunder som et luksusemblem. Når man går inn i en hvilken som helst Ralph Lauren butikk, vil man med en gang legge merke til at flertallet av både klær og briller vender mot det klassiske. Oxford- og enkle polo-skjorter med den broderte polospilleren. Det urokkelige fokuset på klassisk design, sammen med merkenavnet Ralph Lauren, butikkenes eleganse og materialenes luksus, har klart å fange nøyaktig hva forbrukeren ønsker seg fra et luksuriøst merke. Extra Optical er stolt av å kunne tilby våre kunder dette ikoniske merket Polo Ralph Lauren – briller kjøp direkte fra merkes produsent og distributør, Luxottica i Italia. Som du vil se av vårt utvalgt av Polobriller kjennetegnes de av stilrene, klassiske briller i god kvalitet. Extra Optical er en såklat "Certified Reseller" av kjente merkebriller som Polo, Ray-Ban, Oakley og Armani. Kjøp et par klassiske Polo Briller fra Extra Optical i dag, og få din egne unike Polo identitet :)

- Polo med slipte glass