Vi vil veldig gjerne at flere skal "oppdage" ExtraOptical! Dersom en av dine venner kjøper briller på anbefaling fra deg som allerede er kunde hos oss, får du en unik rabattkode fra oss. Alt du trenger å gjøre er å få din venn til å skrive inn ditt navn i kommentarfeltet på sin ordre, og vi vil kontakte deg på e-post med din Extra Optical rabattkode.

Trykk her for en oversikt over våre briller som koster under 200kr

Extra Optical rabattkode
Verv en venn og få 200kr avslag på din neste ordre

Dersom en av dine venner kjøper briller på anbefaling fra deg som allerede er kunde hos oss, får du en unik rabattkode fra oss. Alt du trenger å gjøre er å få din venn til å skrive inn ditt navn i kommentarfeltet på sin ordre, og vi vil kontakte deg på e-post med din rabattkode.Du må ha kjøpt brille hos oss tidligere.
Den som blir vervet må være en ny kunde med egen bruker.
Den som blir vervet må skrive inn navnet på ververen i kommentarfeltet i handlekurven.
Om den som er blitt vervet glemmer å skrive inn navnet må vi kontaktes av den som er vervet før ordren er sendt fra oss. Om vi blir kontaktet i etter varen er sendt fra oss kan vi dessverre ikke gi vervepremie.


*Rabattkoden du mottar fra oss angis i kassen og er gyldig for ett kjøp per kunde. *Rabatten er ikke gyldig i kombinasjon med andre koder og kampanjer. *Rabattkoden har ingen kontantverdi. *Rabattkoden er gyldig tom 31.12.2018 *Gjelder ikke merkevarer.