Vår historie

Extra Optical er historien om to gründere fra Trøndelag som trosset tilværelsen som småbarnsfedre for å utfordre den tradisjonelle brillebransjen.

I dag selger vi briller til Norge, Sverige, Danmark og Spania, men vi har fortsatt hovedsete i Trondheim.

Bli kjent med oss - snurr film!

play

 Extra Optical timeline

Historien år for år

 • timeline

  Begynnelsen

  Extra Optical ser dagens lys. Research, leverandørbesøk og forberedelser. Gründerne jobber med prosjektet på deltid. Nettbutikken brukes mest av venner og kjente.
 • timeline

  Etablerering

  Etter iherdig jobbing med nettbutikken er interessen så stor at gründerne velger å jobbe med prosjektet på fulltid. Extra Optical AS blir opprettet med to ansatte på full tid.
 • Beste nykommer

  Extra Optical vinner pris for "Årets nykommer" innen netthandel for innovativt og nytenkende konsept. Butikken utvider med flere ansatte og videreutvikler det digitale prøverommet.
 • timeline

  På TV

  Det fremforhandles avtaler med noen få TV-kanaler for visning av selskapets første TV-reklame. Selskapet flytter til større lokaler og sortimentet utvides til også å omfatte kjente designerbriller. Selskapet går inn i nye markeder.
 • timeline

  Ny butikk

  I løpet av 2017 har selskapet utviklet helt ny og oppgradert nettbutikk. Selskapet utvider med salg av kontaktlinser og tilbyr også kundene å låne hjem briller før man bestiller. Målet er å tilby norges beste nettbutikk.
 • timeline extraoptical

  Større lager

  I 2021 flyttet selskapet inn i nye større lokaler i Trondheim. Blandt annet har vi har økt antall slipemaskiner, og lansert en hel rekke nye produkter som bla sportsbriller fra Oakley. Kanskje blir vi billigst i også på disse?

 Les hele historien på norges største teknologi blog:

https://hanspetter.info/extraoptical-en-disruptiv-rakker/