ExtraOptical.no er en Norsk brillesliper som snart i 10 år har utfordret de tradisjonelle brillebutikkene på pris og sortiment. Vi har alle typer brilleglass, og tilbyr like gode briller til en lavere pris. Langsynt, nærsynt, skjeve hornhinner, prismer, progressive – vi hjelper deg uansett synsfeil.

Se filmen om gründerne og selskapets oppstart

Historien om Extra Optical er historien om to obsternasige småbarnsfedre fra Trondheim, som trosset en trygg tilværelse som fast ansatt for å utfordre de store brillekjedene på pris!

Historien strekker seg langt tilbake, til et utvekslingsopphold i utlandet. Tilfeldigheter skulle ha det til at man oppdager hvor billige briller egentlig kunne være. Kontrasten mellom nykjøpte dyre briller fra Norge, til nykjøpte briller produsert på samme brilleseddel i Mexico var en utløsende faktor. Prisforskjellen mellom Norge og Mexico ble en a-ha opplevelse.

Les hele historien da vi gjestet en av Norges største teknologiblogger

 

Noen år senere startet gründerne av selskapet, Øystein Sandø og Ole Kr. S. Langaunet jobben med å kartlegge markedet for synshjelpemidler i Skandinavia. Rask oppdaget man en bransje med stor fortjeneste og vanvittige påslag på varene som ble solgt. Etter å ha jobben med konsept og leverandører på deltid, ble Extra Optical stiftet i 2012. Som første nettbutikk for briller i Norge var læringskurven bratt, men interessen fra kunder var enorm – tydeligvis var det ikke bare vi som syntes briller var et kostbart nødvendig onde.

Etter å ha jobben med konsept og leverandører på deltid, ble Extra Optical stiftet i 2012. Som første nettbutikk for briller i Norge var læringskurven bratt, men interessen fra kunder var enorm – tydeligvis var det ikke bare vi som syntes briller var et kostbart nødvendig onde. Med årene har selskapet vokst, og nå selger vi briller og kontaktlinser til hele Skandinavia. Fortsatt fra vårt hovedkontor i Trondheim, og fortsatt med fokus på pris og sortiment.

Vi er i dag stolte av å kunne si at vi er Norges største frittstående brillebutikk.