OAKLEY

Oakley er en av verdens ledende produsenter av sportsbriller og annet sportsutstyr, og både briller og andre produkter blir utviklet i tett samarbeid med idrettsutøvere i verdensklasse. Hos Oakley går teknologi og design hånd i hånd, og ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene. Med materialer og utforming som er beregnet på krevende forhold, vil Oakley-brillene dine alltid sitte godt og stødig på nesen, samtidig som de er lette og behagelige.

Populære OAKLEY'S

Oakley Briller no
 1. Activate
  Oakley
  Activate
  Fra kun 1109,-
 2. Saddle
  Oakley
  Saddle
  Fra kun 1795,-
 3. Seller
  Oakley
  Seller
  Fra kun 1895,-

Mer om Oakley

Det er ikke uten grunn at Oakley-briller er blitt førstevalget for en rekke av verdens ypperste utøvere, fra syklister til alpinister. Visste du at Oakley også lager briller for amerikanske militær- og politistyrker?

Selv den barskeste barsking kan uten å nøle velge et par Oakley-briller — du vil være i godt selskap.

Fra garasjen til motocrossbanen Det hele startet i garasjen til grunnleggeren Jim Jannard. Begynner ikke alle suksesshistorier i en garasje? Uansett, Jim var lidenskapelig opptatt av motocross og ekstremsport, og i 1975 utviklet han motorsykkelhåndtaket 'The Oakley Grip'. Det var laget av et patentert materiale som han kalte 'unobtainium', et navn som gjerne brukes i ingeniørvitenskap og science fiction om materialer som passer perfekt til et bestemt formål, men som ikke eksisterer. Vel, Jims variant av unobtainium eksisterer beviselig, for materialet brukes fortsatt til å lage endestykkene til stengene på Oakley-brillene. Oakley begynte nemlig raskt å lage flere produkter for motocrossmiljøet, blant annet beskyttelsesbriller — og resten er historie. Fra skibriller via sykkelbriller og solbriller med styrke og nå til vanlige briller med styrke, er Oakley blitt et av verdens fremste brillemerker. Enten du skal på hemmelig oppdrag i det ytre rom eller bare en tur på fotballkamp: dine nye Oakley-briller vil følge deg overalt.


- Kjøp Oakley Solbriller her

Oakley priser

Oakley-briller til markedets laveste pris. Her hos Extra Optical finner du et bredt utvalg av briller fra Oakley til både kvinner og menn. Formen er som regel rektangulær, og alle har den karakteristiske sporty stilen. Det har aldri vært enklere å bli den lykkelige eier av et par Oakley-briller: Bare klikk deg inn på nettbutikken vår og velg ut den modellen du liker aller best! Systemet vårt vil anbefale deg glass ut fra din korreksjonsstyrke, men du kan også oppgradere til tynnere glass eller progressive glass. Hos oss får du ekte Oakley-briller til Norges laveste pris, med prisgaranti: Finner du tilsvarende Oakley-briller til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi mellomlegget. Klikk deg inn på vår kolleksjon av sporty Oakley-briller med styrke, og la din brilledrøm gå i oppfyllelse!

Som en av verdens ledende produsenter av sportsutstyr, har Oakleys designere ett mål for øye: Å lage produkter som fungerer bedre og som tar seg bedre ut enn alt som allerede eksisterer. Med materialer og utforming som tar høyde for alle forhold, er solbriller fra Oakley et ideelt valg uansett hvilket nivå du presterer på. Du kjøper Oakley briller fra 1395.- til fast lav pris hos EO. Oakley er et solbrillemerke i absolutt toppklasse. Prøv et par Oakley-solbriller, vi er sikre på at de raskt kommer til å bli ditt favorittpar!

- Kjøp Briller fra EO

Oakley briller med styrke

Med over 600 patenter er Oakley uten tvil en av verdens mest teknisk avanserte produsenter av sports- og fritidsutstyr. Den "gale professoren" Jim Jannard grunnla Oakley i 1975 for å lage utstyr til noen av verdens største idrettsstjerner, som ikke så det umulige som annet enn en ny utfordring. I dag er Oakley favorittmerket ikke bare til idrettseliten, men for alle med sans for litt ekstra adrenalin. I nettbutikken vår finner du et lekkert utvalg av Oakley-solbriller for både voksen og barn. Oakleybriller til barn finner du på lenken under. Velg det beste for ditt barn, og beskytt barnets øyne mot solen med et par Barnesolbriller fra Oakley.

Kjøp Oakley-briller med styrke hos Extra Optical.

Overbevist om at Oakley er brillemerket for deg? Klikk deg inn i nettbutikken og velg det tøffeste paret du finner. Legg inn informasjon om brillestyrke, velg type brilleglass, og etter noen få dager får du dine nye Oakley-briller med slipte glass hjem i postkassen. Enklere blir det ikke! Kundeløftet til Extra Optical er at vi alltid skal ha Norges billigste briller, og det gjelder solbriller også. Skulle du finne tilsvarende Oakley-solbriller til lavere pris hos en annen norsk brillebutikk, gir vi deg prisforskjellen tilbake. Med vår 100 % fornøyd-garanti har du ingenting å tape: Skulle Oakley-solbrillene dine mot formodning ikke være det du hadde håpet på har du 30 dagers full returrett, uansett grunn. La solbrilledrømmen gå i oppfyllelse i dag!

- Oakley med slipte glass