Utsetter du øynene og synet ditt for farer på arbeidsplassen? Eller kanskje du er en ivrig hobbysveiser på fritiden? Uansett om du har behov for å beskytte øynene dine i jobbsammenheng eller privat vil vernebriller med styrke fra ExtraOptical beskytte og sikre synet ditt. Vi tilbyr behagelige vernebriller med individuelt tilpassede brilleglass.

Vernebrillene med styrke kan være helt essensielt for å beskytte øynene dine i et potensielt farlig miljø. Dersom du til vanlig har nedsatt syn har du sikkert opplevd ubehageligheter med å balansere dine vanlige briller under vernebrillene. En slik kombinasjon av vanlige briller og vernebriller vil dessuten ikke gi en fullverdig beskyttelse av øynene dine. Vernebrillene ikke vil da mest sannsynlig ikke sitte som de skal på nesen din, og da heller ikke forsegle øynene dine på rett måte.

Vanlige briller er laget for å være komfortable på, ikke for å beskytte øynene dine, da trenger du vernebriller. Dersom en gjenstand treffer dine vanlige briller vil glassene kunne knuse og du kan i verste fall få skår på øyet. Vernebriller derimot, er laget for å tåle stor belastning på linsen. I tillegg er vernebrilleglassene utformet med en 360 graders beskyttelse – de beskytter rundt hele øyet! Våre vernebriller er CE-godkjente og leveres med polykarbonat glass.


Kjøp vernebriller med styrke her!


Se noen av våre utvalgte sportsbriller under:

alle sportsbriller
 1. Biddi
  Chercher
  Biddi
  Regular Price 1395,- Fra kun 895,-
 2. Alta
  Chercher
  Alta
  Regular Price 1295,- Fra kun 895,-
 3. Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
 4. Korsvik
  eXo Rough
  Korsvik
  Fra kun 995,-
 5. Floyd
  eXo Protect
  Floyd
  Fra kun 795,-
 6. Östhammar
  eXo Active
  Östhammar
  Regular Price 795,- Fra kun 556,-
 7. Færøy
  eXo Rough
  Færøy
  Fra kun 995,-
 8. Rauer
  eXo Rough
  Rauer
  Fra kun 995,-

Se alle våre sportsbriller!