Utsetter du øynene og synet ditt for farer på arbeidsplassen? Eller kanskje du er en ivrig hobbysveiser på fritiden? Uansett om du har behov for å beskytte øynene dine i jobbsammenheng eller privat vil vernebriller med styrke fra ExtraOptical beskytte og sikre synet ditt. Vi tilbyr behagelige vernebriller med individuelt tilpassede brilleglass.

Vernebrillene med styrke kan være helt essensielt for å beskytte øynene dine i et potensielt farlig miljø. Dersom du til vanlig har nedsatt syn har du sikkert opplevd ubehageligheter med å balansere dine vanlige briller under vernebrillene. En slik kombinasjon av vanlige briller og vernebriller vil dessuten ikke gi en fullverdig beskyttelse av øynene dine. Vernebrillene ikke vil da mest sannsynlig ikke sitte som de skal på nesen din, og da heller ikke forsegle øynene dine på rett måte.

Vanlige briller er laget for å være komfortable på, ikke for å beskytte øynene dine, da trenger du vernebriller. Dersom en gjenstand treffer dine vanlige briller vil glassene kunne knuse og du kan i verste fall få skår på øyet. Vernebriller derimot, er laget for å tåle stor belastning på linsen. I tillegg er vernebrilleglassene utformet med en 360 graders beskyttelse – de beskytter rundt hele øyet! Våre vernebriller er CE-godkjente og leveres med polykarbonat glass.


Kjøp vernebriller med styrke her!


Se noen av våre utvalgte sportsbriller under:

alle sportsbriller

Se alle våre sportsbriller!