Du kan nå ha flere par sportsbriller med styrke til alle typer aktiviteter.

Sportsbriller med styrke koster ikke lengre skjorta, og du finner topp briller til for eksempel sykling, ski og løping til en liten femhundrelapp, inkludert styrke!

Her får du en enkel forklaring på hvordan du finner riktige sportsbriller med styrke for deg.

Sykkel og skibriller med styrke

Først ut er sykkel og skibriller med styrke. Dette er lette og meget komfortable sportsbriller som du bruker innen til sykkelsport, langrenn og til ulike typer for løpsøvelser som orientering, langdistanse eller sprint. Denne typen sportsbriller har et avtakbart innerglass hvor selve styrken sitter. Dette er praktisk for rengjøring, pluss at du har muligheten til å ha progressive glass for å lese av pulsklokken eller orienteringskartet lettere.

Slalom- og alpinbriller med styrke

Nummer to er slalombriller med styrke. Denne typen er relativt selvforklarende. Disse brillene bruker du til ulike alpingreiner som slalåm, snowboard og telemarkski. Også i denne sportsbrillen sitter glasset med styrke inne i selve rammen og er uttakbar for rengjøring. Vi har fått gode tilbakemeldinger på at denne typen med tolags glass er supre for å unngå dugg på innsiden av glasset. Alternativt kan du også kjøpe til en antidugg-spray som kan brukes på alle typer briller.

Basketbriller med styrke

Nummer tre av de vanligste sportsbriller med styrke er de såkalte basketbriller med styrke. I denne varianten sportsbrille sitter styrken i et polykarbonat glass som er lagd for å tåle ekstra mye. Rammen har et strikk rundt Sportsbriller Basketbriller hode, som gjør at den sitter ekstremt godt på. Dette er gjort med tanke på at man skal kunne gjøre brå bevegelseruten at brillen faller av eller kommer i feil stilling. Basketbriller med styrke er perfekt til deg som driver med aktiviteter som squash, handball og fotball. Du huskerr kanskje Edgar Davids, som spilte fotball med akkurat denne typen sportsbriller.

Svømmebriller med styrke

Den siste typen vi skal omtale her er svømmebriller med styrke. Dette kommer i løpet av neste år, og da også med glass som også kan korrigere for skjeve hornhinner. Disse blir meget praktisk for oss som også trenger synshjelpemiddel i bassenget, enten til trening eller til lek.

God treningsøkt!


Kjøp sportsbriller med styrke her!


Se noen av våre utvalgte sportsbriller under:

alle sportsbriller

Se alle våre sportsbriller!