Om du er proff langrennsløper, hobbymosjonist eller bare glad i avslappende turer i marka, er det viktig at du beskytter øynene dine skikkelig når du er ute på ski. Sola tar, selv gjennom tykke skyer, og snøen reflekterer solstråler, slik at du alltid bør bruke skibriller når du står på ski.

Mange har kontaktet oss om å de kjøpe skibriller med styrke. Som angrennsløper beveger du deg inn og ut av skog, fjell og daler, og da er det flere ting du bør tenke på når det kommer til riktig valg av sportsbriller.

Skibriller og lysforhold

Kanskje det viktigste med skibriller er at de bør reagere raskt til forskjellige lysforhold. Skibrillene må ha UV400 glass med antirefleksjonsbelegg, slik at du er 100% beskyttet mot UVA, B og C-stråler.

Lette skibriller

Sidearmene på dine skibriller bør ha gummistropper for ekstra grep og feste. Når du er ute å løper på ski eller baser i snøen med ungene, er det viktig at brillene sitter skikkelig på nesen. Skibriller bør også være lette og komfortable og ha på, og rammen bør ikke hindre sidesynet ditt.

Skibriller med antidugg

Du bør også tenke på at dugg på glasset kan bli et problem. Det lønner seg å kjøpe med en anti-dugg spray, slik at du slipper å måtte bråstoppe i en nedoverbakke fordi innsidene av skibrillene dine blir dekket av dugg.

Ikke la synet ditt sette en stopper for skituren - finn gode og billige skibriller hos ExtraOptical!

God tur !


Kjøp sportsbriller med styrke her!


Se noen av våre utvalgte sportsbriller under:

alle sportsbriller

Se alle våre sportsbriller!