Foreldre og trenere spiller en viktig rolle når det kommer til å sørge for at unge idrettsutøvere beskytter øynene når de utøver sin idrett. Sportsbriller bør være en del av «uniformen» dersom barnet ditt bruker briller, fordi det spiller en så viktig rolle i å redusere sports-relaterte øyeskader.

Undersøkelser fra USA viser at øyeskader er den ledende årsaken til blindhet hos barn, og de fleste øyeskadene som oppstår hos barn i skolealder, er sportsrelaterte. Du som er ansvarlig for barn som driver med idrett bør sørge for at barna som trenger briller bruker riktig beskyttelse. Med riktig type barnebriller, kan vi unngå flere av disse unødventige skadene. Sportsbriller til barn

Nitti prosent av sportsrelaterte øyeskader kan unngås med bruk av riktig beskyttelses briller. Sportsbriller, i motsetning til ordinære briller, kontaktlinser, og solbriller, vil gi beskyttelse øyeskader i tillegg til å korrigere synet dersom nødvendig. Sportsbriller med styrke av polykarbonat glass, er mye mer støtsikkert enn briller med andre typer plastglass, og de vil ikke redusere synet. Mange øyeleger mener at alle barn som utøver idrett hvor øynene kan være utsatt for skader, bør bruke sportsbriller. Dette gjelder ikke bare de som bruker briller eller kontaktlinser, men også barn uten behov for synskorrigering. Så vår oppfordring er klar: bruk sportsbriller! Særlig i dretter hvor øynene kan være utsatte for skader. Sportsbriller med styrke som kan forhindre øyeskader hos ditt barn! Briller på nett finner du hos ExtraOptical.


Kjøp sportsbriller for barn her


Se noen av våre utvalgte sportsbriller under:

alle sportsbriller
 1. Biddi
  Chercher
  Biddi
  Regular Price 1395,- Fra kun 895,-
 2. Alta
  Chercher
  Alta
  Regular Price 1295,- Fra kun 895,-
 3. Rapter
  Chercher
  Rapter
  Fra kun 1295,-
 4. Korsvik
  eXo Rough
  Korsvik
  Fra kun 995,-
 5. Floyd
  eXo Protect
  Floyd
  Fra kun 795,-
 6. Östhammar
  eXo Active
  Östhammar
  Regular Price 795,- Fra kun 556,-
 7. Færøy
  eXo Rough
  Færøy
  Fra kun 995,-
 8. Rauer
  eXo Rough
  Rauer
  Fra kun 995,-

Se alle våre sportsbriller!