Mange av oss kvinner er av den oppfatning av når vi tar på oss briller er det ikke så farlig hvordan sminken ser ut. Ingen legger vel merke til hvordan du er sminket bak et par store, stilige wayfarer briller! Eller?

Her får du 5 vanlige sminketabber du som bruker briller bør passe deg for.


1. Dårlig match av øyenskygge og fargen på brillene.

Fargen på øyenskyggen din bør ikke konkurrere med fargen på brillene. Unngå blå øyenskygge til gule briller dersom du ikke går for en skrikende look. Hvis du ønsker å bruke den samme fargen på øyelokkene som på brillene dine, bør du prøve en base med en nyanse som er litt lysere. Sett kronen på verket med sort eyeliner og mascara.

2. Tynn eyeliner med tykk innfatning på brillene

Dersom du har briller med en kraftig innfatning, bør eyelineren din stå i stil med brillene. Kraftige brilleinfatninger kan få øynene dine til å forsvinne litt, så du kan gjøre lurt i å legge på en tykkere eyeliner-strek enn du normalt ville gjort dersom du gikk uten briller.

3. Glemme sorte ringer under øynene

Glasset i briller kan faktisk fremheve tunge poser under øyene. Ikke slutt å bruk concealer bare fordi du tar på deg briller. Påfør gjerne corrector med en børste der du har de mørkeste områdene. Deretter blander du forsiktig med fingrene, og påfører concealer der det trengs.
Om du er mørk under øynene bør du også droppe eyeliner i våtkanten og nedre del av øyet. Dette vil bare tiltrekke mer oppmerksomhet til problemet du forsøker å skjule. I stedet kan du bruke vannfast mascara på de nedre vippene.

4. Lilla øyenskygge til røde øyne

Dersom du er litt rød på øynene eller har rødskjær i huden rundt øynene, bør du styre unna øyenskygge med røde eller lilla undertoner. Disse fargene vil forverre og fremheve rødhet.

 • 5. For mye sminke

  Dersom du har sterke farger eller mønstre på brillene, bør du holde makeupen enkel. Gå for enkle linjer med eyeliner og mascara og en nøytral øyenskygge. Om du ønsker et ekstra pop i en knash farge, bruk heller en stilig leppestift.

  Det er liten grunn til at du må bruke de samme brillene til hverdag som til fest. Hos ExtraOptical finner du et stort utvalg i billige mønstrede damebriller, runde briller og cateye briller!


  Kjøp deg nye briller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Holbrook
  Oakley
  Holbrook
  Fra kun 1395,-
 2. rb5279
  Ray-Ban
  rb5279
  Regular Price 1395,- Fra kun 1046,-
 3. RB5277
  Ray-Ban
  RB5277
  Fra kun 1395,-
 4. rb5228
  Ray-Ban
  rb5228
  Regular Price 1495,- Fra kun 1046,-
 5. Hovedbilde av brillen rb5154, fra Ray Ban. En Wayfarer, brun brille med Hel ramme.
  Ray-Ban
  rb5154 Clubmaster
  Regular Price 1495,- Fra kun 1046,-
 6. rb5150
  Ray-Ban
  rb5150
  Fra kun 0,-
 7. rb3447v
  Ray-Ban
  rb3447v
  Fra kun 1495,-
 8. Dirstig
  eXo
  Dirstig
  Fra kun 795,-

Se alle våre briller!