Mange av oss kvinner er av den oppfatning av når vi tar på oss briller er det ikke så farlig hvordan sminken ser ut. Ingen legger vel merke til hvordan du er sminket bak et par store, stilige wayfarer briller! Eller?

Her får du 5 vanlige sminketabber du som bruker briller bør passe deg for.


1. Dårlig match av øyenskygge og fargen på brillene.

Fargen på øyenskyggen din bør ikke konkurrere med fargen på brillene. Unngå blå øyenskygge til gule briller dersom du ikke går for en skrikende look. Hvis du ønsker å bruke den samme fargen på øyelokkene som på brillene dine, bør du prøve en base med en nyanse som er litt lysere. Sett kronen på verket med sort eyeliner og mascara.

2. Tynn eyeliner med tykk innfatning på brillene

Dersom du har briller med en kraftig innfatning, bør eyelineren din stå i stil med brillene. Kraftige brilleinfatninger kan få øynene dine til å forsvinne litt, så du kan gjøre lurt i å legge på en tykkere eyeliner-strek enn du normalt ville gjort dersom du gikk uten briller.

3. Glemme sorte ringer under øynene

Glasset i briller kan faktisk fremheve tunge poser under øyene. Ikke slutt å bruk concealer bare fordi du tar på deg briller. Påfør gjerne corrector med en børste der du har de mørkeste områdene. Deretter blander du forsiktig med fingrene, og påfører concealer der det trengs.
Om du er mørk under øynene bør du også droppe eyeliner i våtkanten og nedre del av øyet. Dette vil bare tiltrekke mer oppmerksomhet til problemet du forsøker å skjule. I stedet kan du bruke vannfast mascara på de nedre vippene.

4. Lilla øyenskygge til røde øyne

Dersom du er litt rød på øynene eller har rødskjær i huden rundt øynene, bør du styre unna øyenskygge med røde eller lilla undertoner. Disse fargene vil forverre og fremheve rødhet.

 • 5. For mye sminke

  Dersom du har sterke farger eller mønstre på brillene, bør du holde makeupen enkel. Gå for enkle linjer med eyeliner og mascara og en nøytral øyenskygge. Om du ønsker et ekstra pop i en knash farge, bruk heller en stilig leppestift.

  Det er liten grunn til at du må bruke de samme brillene til hverdag som til fest. Hos ExtraOptical finner du et stort utvalg i billige mønstrede damebriller, runde briller og cateye briller!


  Kjøp deg nye briller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Diane
  Fra kun 795,-
 2. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Ed
  Fra kun 795,-
 3. Hovedbilde av brillen Rolla, fra eXo Selection. En wayfarer, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Dylan
  Fra kun 795,-
 4. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Benjamin
  Fra kun 795,-
 5. Elton
  eXo
  Elton
  Fra kun 795,-
 6. Capella
  eXo
  Capella
  Fra kun 595,-
 7. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
 8. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Fra kun 395,-
 9. Extender
  Oakley
  Extender
  Fra kun 1395,-
 10. Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-

Se alle våre briller!