Velg en brillemote som matcher din personlighet og livsstil! Folk generelt gjenkjenner deg ved ansiktet ditt, og brillene du velger blir dermed en stor del av din identitet. Enten du fremstår som sofistikert, morsom, ungdommelig, konservativ eller stilbevisst, vil riktige briller hjelpe deg med å forme hvordan du blir oppfattet. Og dersom du er en av de som kun velger å bruke bare ett par briller for alt du gjør, ja, da sier det noe om deg det også!

Briller og solbriller med styrke kan hjelpe folk til å se den virkelige deg - de kan bidra til å skape det bildet du ønsker. Nøkkelen er å finne riktige glass og en innfatning som passer din personlighet og din livsstil. Start med å vurdere ulike aspekter av livet ditt. Hvilke aktiviteter deltar du i? Hvilke interesser og hobbyer har du? Hva slags arbeid gjør du? Disse ulike aktivitene sier noe om hvem du er, og dine briller bør passe med disse aktivitetene.

Ofte kan man tenke at en progressive brille fungerer til alt, men når det kommer til avstanden til dataskjermen befinner er ikke dette bestandig tilfellet. Avstanden til en dataskjem blir korrigert av en meget smal stripe på det progressive glasset, og dermed er ikke progressive briller nødvendigvis gode til denne bruken over lengre perioder. Mange opplever å må tilte hodet litt bakover for å komme inn i lesedelen av glasset, for å kunne se optimalt, og blir dermed sittende i en lite gunstig arbeidsstilling. Brilleglass som skal benyttes foran dataskjermen vil ha en bred mellomsone, der den progressive brillen er smal, og du oppnår dermed et klart syn mot skjermen samtidig som du opprettholder en god arbeidsstilling.

Du vil ikke bruke samme par sko på fest, på volleyballbanen, stranden og på kontoret. Så hvorfor skal du da bruke samme par briller i ulike situasjoner? ExtraOptical ønsker å bidra til at alle skal kunne ha mer enn ett par briller. Dine briller skal kunne matche forskjellig antrekk, og passe til flere forskjellige anledninger. De fleste kan ha nytte av mer enn ett par briller, akkurat som de trenger mer enn ett par sko.

Er du en engasjert fortetningsmann, en aktiv utendørsentusiast, en travel mamma, en pensjonert senior eller en student? Er du en kreativ person, er du aktiv, har du en livsstil som omfatter en rekke ulike aktiviteter, interesser og personlighetstrekk? Bruk tipsene du får her til å velge riktige briller for deg!

Brillemote for den seriøse

For å vinne tillit blant en virksomhets kunder og kollegaer, er det vanligvis best å gå for konservative innfatninger og farger. Briller uten ramme kan være et godt valg for deg. Du kan også vurdere disse alternativene for å forsterke ditt profesjonelle image:

 • Klassiske former som oval og rektangulære innfatninger
 • Tradisjonelle farger som gull, sølv, brun, grå og sort
 • Materialer som Titan og rustfritt stål

Pilot briller

Gå for geometrisk design i tykke og store plastrammer. Mange moderne metall rammer kan også være kreative i utseende. En av dagens mer fasjonable, store briller er også gode alternativer for deg som ønsker å fremstå som litt mer alternativ. Kombinerer spennende innfatninger med uvanlige farger som blå, grønn og lilla, eller ta det helt ut med flerfargede innfatninger i blomstermønster eller dyremønster.

En annen stor trend i brillemote i det siste har vært retro eller vintage styling av briller. Innfatninger fra 70-tallet og 80-tallet, som for eksempel overdimensjonerte cateye briller og pilot briller, samt moderne alternativer av 60-tallets wayfarer briller og browlines er en gjenganger blant trendeliten.

Brillemote for moderne seniorer

Rektangulære briller Bare fordi du er kvalifisert som en senior betyr ikke at du må bære tunge, gammeldagse briller. Det anbefales å kvitte seg med de gigantiske metallbrillene som dominerer ansiktet. Sats heller på briller som virker oppløftende for ansiktet. Prøv for eksempel veldreide, rektangulære briller til menn og myke cat-eye former for kvinner. Visse farger kan også gjøre at du ser yngre ut. Velg mørk brunt og burgunder for menn, og lettere, mer glansfulle fargetoner for kvinner.

Brillemote for studenter

Enten du studerer ingeniørfaget eller kunst, økonomi eller fransk litteratur, er studietiden en tid hvor du vil utvikle din egen identitet - og vise frem din egen stil. Som student har du mye større spillerom enn senere i livet. Du har fortsatt mulighet til å bruke iøynefallende farger og former i din brillemote, om du bruker briller til daglig, eller kun lesebriller. Kanskje du er interessert i en nerdete og retro briller? Vil du ha en moderne ramme med masse farger? En nøktern, intellektuell stil mer deg? Det er rett og slett opp til deg å forme din egen stil og din egen brillemote. Ikke vær redd for å uttrykke deg selv!

Brillemote for travle småbarnsforeldre

For den travle mor eller far med liten tid til å vurdere siste brillemote, kan enkle, og stilige briller fungere best. Barn har lett for å nappe brillene av foreldrenes neser, og små barnehender er av og til overraskende sterke. Det kan hende du må bytte ut dine briller oftere, eller bare ha et ekstra par briller liggende i tilfellet det skal skje et uhell. Hos ExtraOptical kan du velge og vrake i et stort utvalg rimelige briller, alt ut fra din personlige stil. Forsøk å sprite opp dine briller med interessante farger som dyp rød, myk grønn eller stilren svart.

ExtraOptical gjør det mulig for deg å skape din egen brillemote og din egen brillegarderobe. Du kan ha et par briller for stranden, et stilrent par briller for arbeid, trygge briller for sport og kule briller for fest og fritid!

Nye briller er en fin måte å oppdatere ditt utseende på, uten å kjøpe en helt ny garderobe.

Finn stilriktige briller på nett hos ExtraOptical!


Kjøp flere par briller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Diane
  Fra kun 795,-
 2. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Ed
  Fra kun 795,-
 3. Hovedbilde av brillen Rolla, fra eXo Selection. En wayfarer, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Dylan
  Fra kun 795,-
 4. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Benjamin
  Fra kun 795,-
 5. Elton
  eXo
  Elton
  Fra kun 795,-
 6. Capella
  eXo
  Capella
  Fra kun 595,-
 7. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
 8. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Fra kun 395,-
 9. Extender
  Oakley
  Extender
  Fra kun 1395,-
 10. Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-

Se alle våre briller!