Har du opplevd at enkelte farger rett og slett ikke fungerer for deg, eller at en annen farge bare oppleves som «riktig». Fargen på håret ditt har faktisk mye å si når du skal finne perfekte briller. Her kommer en liten guide til deg som lurer på hvilken farge du bør velge på innfatningen basert på hårfargen din.

Varmt blondt hår har undertoner av honning og bronse, og er generelt litt mørkere. Har du varme undertoner og blondt hår bør du velge en brille i varme fargetoner som lys brun, korall, grønn eller rød.

Blond med kalde undertoner

Kaldt blondt hår kjennetegnes av toner over i askefarget og platina. Har du kalde undertoner og blondt hår bør du velge briller i sort, blå, mønstret og rosa. Unngå briller i gul og gull-toner.

Brun med varme undertoner

Varmt brunt hår er gjerne mørkere, og inneholder rødbrune fargetoner. Holde deg til skillpaddemønstrede innfatninger i lyse toner, varme rødfarger og grønn.

Brun med kalde undertoner

Brunhårede med kalde undertoner har som regel litt lysere farge, med nyanser av aske. Velg gjerne briller i sort, blå, rosa eller mørke skillpaddemønster.

Rødt hår

Det blir ofte hevdet at rødhårede er mer hissig enn andre. Uten å ta opp denne diskusjonen, kan vi i alle fall anbefale litt hissige farger på brillene dersom du har rødt hår. Vurder knallfarger, sort eller kremfargede briller.

Sort hår

Sort hår passer selvfølgelig til sorte innfatninger og mørke skillpaddemønstrede innfatninger, men sort hår vil også gi et flott motsetning til lysere briller i for eksempel grønn og rødtoner.

Grått og hvit hår

Alle nyanser i grått gir en utmerket mulighet til å velge ensfargede briller i sterke klare farger. Vurder blå, rød og grønn i klare farger, men styr unna briller i gul- og brunnyanser.


Se alle våre briller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Hotpott
  eXo KIDS
  Hotpott
  Fra kun 395,-
 2. Spacex
  eXo KIDS
  Spacex
  Fra kun 595,-
 3. Odyssey
  eXo KIDS
  Odyssey
  Fra kun 595,-
 4. Comet En
  eXo
  Comet En
  Fra kun 795,-
 5. Solar
  eXo KIDS
  Solar
  Fra kun 395,-
 6. Umbra
  eXo KIDS
  Umbra
  Fra kun 395,-
 7. Inferior
  eXo KIDS
  Inferior
  Fra kun 395,-
 8. Saturn
  eXo KIDS
  Saturn
  Fra kun 395,-
 9. Penumbra
  eXo
  Penumbra
  Fra kun 395,-
 10. Neptune
  eXo
  Neptune
  Fra kun 395,-

Se alle våre briller!