Har du opplevd at enkelte farger rett og slett ikke fungerer for deg, eller at en annen farge bare oppleves som «riktig». Fargen på håret ditt har faktisk mye å si når du skal finne perfekte briller. Her kommer en liten guide til deg som lurer på hvilken farge du bør velge på innfatningen basert på hårfargen din.

Varmt blondt hår har undertoner av honning og bronse, og er generelt litt mørkere. Har du varme undertoner og blondt hår bør du velge en brille i varme fargetoner som lys brun, korall, grønn eller rød.

Blond med kalde undertoner

Kaldt blondt hår kjennetegnes av toner over i askefarget og platina. Har du kalde undertoner og blondt hår bør du velge briller i sort, blå, mønstret og rosa. Unngå briller i gul og gull-toner.

Brun med varme undertoner

Varmt brunt hår er gjerne mørkere, og inneholder rødbrune fargetoner. Holde deg til skillpaddemønstrede innfatninger i lyse toner, varme rødfarger og grønn.

Brun med kalde undertoner

Brunhårede med kalde undertoner har som regel litt lysere farge, med nyanser av aske. Velg gjerne briller i sort, blå, rosa eller mørke skillpaddemønster.

Rødt hår

Det blir ofte hevdet at rødhårede er mer hissig enn andre. Uten å ta opp denne diskusjonen, kan vi i alle fall anbefale litt hissige farger på brillene dersom du har rødt hår. Vurder knallfarger, sort eller kremfargede briller.

Sort hår

Sort hår passer selvfølgelig til sorte innfatninger og mørke skillpaddemønstrede innfatninger, men sort hår vil også gi et flott motsetning til lysere briller i for eksempel grønn og rødtoner.

Grått og hvit hår

Alle nyanser i grått gir en utmerket mulighet til å velge ensfargede briller i sterke klare farger. Vurder blå, rød og grønn i klare farger, men styr unna briller i gul- og brunnyanser.


Se alle våre briller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Regular Price 395,- Fra kun 237,-
 2. New Wayfarer
  Ray-Ban
  New Wayfarer
  Regular Price 1395,- Tilbud 976,-
 3. Mr Burbank
  Ray-Ban
  Mr Burbank
  Regular Price 1595,- Tilbud 1116,-
 4. Capella
  eXo
  Capella
  Regular Price 595,- Fra kun 357,-
 5. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
 6. Bill
  Ray-Ban
  Bill
  Regular Price 1595,- Tilbud 1116,-
 7. Extender
  Oakley
  Extender
  Regular Price 1395,- Fra kun 976,-
 8. Elon
  Ray-Ban
  Elon
  Regular Price 1395,- Fra kun 976,-
 9. Lady Burbank
  Ray-Ban
  Lady Burbank
  Regular Price 1395,- Fra kun 976,-
 10. rb6477
  Ray-Ban
  rb6477
  Regular Price 1395,- Fra kun 976,-
 11. Decatur
  eXo
  Decatur
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
 12. Halley
  eXo
  Halley
  Regular Price 595,- Fra kun 357,-

Se alle våre briller!