La oss si du er på ferie og koser deg med Margaritas på stranda, mens en ivrig standselger forsøker å tvinge på deg et par solmodne melonskiver!

Akkurat i det du skal til å takke ja for å bli kvitt han, setter han seg på brillene dine som du har lagt i fra deg på solsengen etter bading. Great! Det ene glasset knuser og brillen er umulig å bruke. Hva gjør du nå? Med minus 4,50 i styrke er du helt avhengig av brillene, og kan ikke klare deg uten særlig lenge!

En brilleseddel er nærmest universal!

Når du har vært hos en optiker i Norge har du krav på å få dine opplysninger med deg, dersom du spør. En kopi av brilleseddelen er alltid smart å ha med seg på ferie. Har du det, kan du oppsøke en lokal brillebutikk og de kan slipe nye glass til deg! Dette kan være redningen i mang en situasjon. Det vil si, du kan ta med deg den norske brilleseddelen til en lokal optiker i utlandet. Nærmest hvor som helst i verden vil han kunne tolke de samme latinske benevnelsene som optikeren i Norge benytter, og vips har du løst problemet med nye briller produsert lokalt. Skulle du ha glemt brilleseddelen hjemme, kan du faktisk bare ringe optikeren og be han sende deg dine opplysninger på e-post.

Og husk: skulle det ikke være noen lokal optiker der du befinner deg, kan ExtraOptical sende briller til alle verdens hjørner!

God tur og god ferie – husk kopi av synstesten og husk å kjøp et par solbriller med styrke til ferien!


Se alle våre briller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Hawkeye
  Ray-Ban
  Hawkeye
  Fra kun 1395,-
 2. ca6636/n
  Carrera
  ca6636/n
  Fra kun 995,-
 3. aor010O
  Adidas
  aor010O
  Regular Price 995,- Fra kun 795,-
 4. aor004O/n
  Adidas
  aor004O/n
  Fra kun 995,-
 5. aor0110
  Adidas
  aor0110
  Fra kun 995,-
 6. Merriam
  eXo
  Merriam
  Fra kun 595,-
 7. Pollan
  eXo
  Pollan
  Fra kun 595,-
 8. Hopkins
  eXo
  Hopkins
  Fra kun 795,-
 9. Titanme
  eXo
  Titanme
  Fra kun 595,-
 10. Britannica
  eXo
  Britannica
  Regular Price 395,- Fra kun 259,-

Se alle våre briller!