Brilleslange! Det var det de kalte oss på barneskolen. Jeg husker godt mine runde briller med mineralglass og leiner bak ørene.

Tunge metallbriller som stadig måtte dyttes på plass på nesen. Mobbing var tidligere et utbredt problem bland barn og unge, og da jeg var ung var barnebriller nærmest synonymt med det å bli et mobbeoffer. Brilleslange og colabunn, var typiske slengbemerkninger, sikkert ikke så vondt ment, men det stakk i en liten guttekropp. Når man i tillegg måtte gå med lapp på det ene øyet for å øve opp skarpsynet, kan man tenke seg til hvordan det var. Heldigvis var jeg høvelig god i idrett, som på en måte kompenserte slik at mobbingen ikke gikk for hard inn på meg. På ungdomskolen ble linser "redningen".

I voksen alder har dette virkelig snudd. I dag er jeg ingen fan av linser, men har derimot fler varianter av briller. Jeg har ca åtte par vanlige briller, retrobriller, klassiske briller og moderne briller, i tillegg har jeg sportsbriller og solbriller med styrke. Elsker å være brille bruker og varierer brillene mine til ulike anledninger.

Undersøkelser viser at barn i dag ikke blir mobbet på lik linje som før i tiden. Barnebriller blir ansett som kult og tøft, og faktisk som et motetilbehør. Takket være bedre barnebriller og lette og tynne plastglass er barn i dag bedre stilt. Briller er «inn» i dag, det merkes da vi til og med selger briller uten styrke som en del av et moteriktig antrekk. Så til deg, kjære foreldre: dersom ditt barn behøver briller, ikke gjør et stort nummer utav dette, så vil alt gå veldig fint :)


Se alle våre barnebriller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Orbital
  eXo KIDS
  Orbital
  Fra kun 395,-
 2. Zodiac
  eXo KIDS
  Zodiac
  Fra kun 395,-
 3. Nebula
  eXo KIDS
  Nebula
  Fra kun 395,-
 4. Axial
  eXo KIDS
  Axial
  Fra kun 395,-
 5. Magnitude
  eXo
  Magnitude
  Fra kun 395,-
 6. Cosmos
  eXo
  Cosmos
  Fra kun 595,-
 7. Sirius
  eXo
  Sirius
  Regular Price 1395,- Fra kun 976,50
 8. Josefin
  eXo
  Josefin
  Regular Price 795,- Fra kun 556,50
 9. Silverline
  eXo
  Silverline
  Fra kun 395,-
 10. SpottOn
  eXo KIDS
  SpottOn
  Fra kun 395,-
 11. Fiction
  eXo KIDS
  Fiction
  Fra kun 595,-

Se alle våre briller!