Brilleslange! Det var det de kalte oss på barneskolen. Jeg husker godt mine runde briller med mineralglass og leiner bak ørene.

Tunge metallbriller som stadig måtte dyttes på plass på nesen. Mobbing var tidligere et utbredt problem bland barn og unge, og da jeg var ung var barnebriller nærmest synonymt med det å bli et mobbeoffer. Brilleslange og colabunn, var typiske slengbemerkninger, sikkert ikke så vondt ment, men det stakk i en liten guttekropp. Når man i tillegg måtte gå med lapp på det ene øyet for å øve opp skarpsynet, kan man tenke seg til hvordan det var. Heldigvis var jeg høvelig god i idrett, som på en måte kompenserte slik at mobbingen ikke gikk for hard inn på meg. På ungdomskolen ble linser "redningen".

I voksen alder har dette virkelig snudd. I dag er jeg ingen fan av linser, men har derimot fler varianter av briller. Jeg har ca åtte par vanlige briller, retrobriller, klassiske briller og moderne briller, i tillegg har jeg sportsbriller og solbriller med styrke. Elsker å være brille bruker og varierer brillene mine til ulike anledninger.

Undersøkelser viser at barn i dag ikke blir mobbet på lik linje som før i tiden. Barnebriller blir ansett som kult og tøft, og faktisk som et motetilbehør. Takket være bedre barnebriller og lette og tynne plastglass er barn i dag bedre stilt. Briller er «inn» i dag, det merkes da vi til og med selger briller uten styrke som en del av et moteriktig antrekk. Så til deg, kjære foreldre: dersom ditt barn behøver briller, ikke gjør et stort nummer utav dette, så vil alt gå veldig fint :)


Se alle våre barnebriller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Hawkeye
  Ray-Ban
  Hawkeye
  Fra kun 1395,-
 2. aor010O
  Adidas
  aor010O
  Fra kun 995,-
 3. aor004O/n
  Adidas
  aor004O/n
  Fra kun 995,-
 4. aor0110
  Adidas
  aor0110
  Fra kun 995,-
 5. Merriam
  eXo
  Merriam
  Fra kun 595,-
 6. Pollan
  eXo
  Pollan
  Fra kun 595,-
 7. Hopkins
  eXo
  Hopkins
  Fra kun 795,-
 8. Titanme
  eXo
  Titanme
  Fra kun 595,-
 9. Britannica
  eXo
  Britannica
  Regular Price 395,- Fra kun 259,-
 10. Leafly
  eXo
  Leafly
  Fra kun 595,-
 11. Diana
  eXo
  Diana
  Fra kun 595,-

Se alle våre briller!