Brilleslange! Det var det de kalte oss på barneskolen. Jeg husker godt mine runde briller med mineralglass og leiner bak ørene.

Tunge metallbriller som stadig måtte dyttes på plass på nesen. Mobbing var tidligere et utbredt problem bland barn og unge, og da jeg var ung var barnebriller nærmest synonymt med det å bli et mobbeoffer. Brilleslange og colabunn, var typiske slengbemerkninger, sikkert ikke så vondt ment, men det stakk i en liten guttekropp. Når man i tillegg måtte gå med lapp på det ene øyet for å øve opp skarpsynet, kan man tenke seg til hvordan det var. Heldigvis var jeg høvelig god i idrett, som på en måte kompenserte slik at mobbingen ikke gikk for hard inn på meg. På ungdomskolen ble linser «redningen».

I voksen alder har dette virkelig snudd. I dag er jeg ingen fan av linser, men har derimot fler varianter av briller. Jeg har ca åtte par vanlige briller, retrobriller, klassiske briller og moderne briller, i tillegg har jeg sportsbriller og solbriller med styrke. Elsker å være brille bruker og varierer brillene mine til ulike anledninger.

Undersøkelser viser at barn i dag ikke blir mobbet på lik linje som før i tiden. Barnebriller blir ansett som kult og tøft, og faktisk som et motetilbehør. Takket være bedre barnebriller og lette og tynne plastglass er barn i dag bedre stilt. Briller er «in» i dag, det merkes da vi til og med selger briller uten styrke som en del av et moteriktig antrekk. Så til deg, kjære forelder: dersom ditt barn behøver briller, ikke gjør et stort nummer ut av dette, så vil alt gå veldig fint :)


Se alle våre barnebriller her!


Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Diane
  Fra kun 795,-
 2. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Ed
  Fra kun 795,-
 3. Hovedbilde av brillen Rolla, fra eXo Selection. En wayfarer, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Dylan
  Fra kun 795,-
 4. Hovedbilde av brillen Eika, fra eXo Selection. En rund, svart brille med hel ramme.
  eXo
  Benjamin
  Fra kun 795,-
 5. Elton
  eXo
  Elton
  Fra kun 795,-
 6. Capella
  eXo
  Capella
  Fra kun 595,-
 7. Bellatrix
  eXo
  Bellatrix
  Regular Price 795,- Fra kun 477,-
 8. Sugar Free
  eXo
  Sugar Free
  Fra kun 395,-
 9. Extender
  Oakley
  Extender
  Fra kun 1395,-
 10. Hex Jector
  Oakley
  Hex Jector
  Fra kun 1395,-

Se alle våre briller!