Ansiktsform og innfatninger

Hvilken brilleinnfatning passer deg best?

Det skal være din personlige smak som skal bestemme ditt valg av brilleinnfatning. Det fins likevel noen generelle regler som sier at du bør ta hensyn til din ansiktsform når du velger dine nye briller. Generelt sett bør innfatningsformen være i kontrast med ansiktets form, og innfatningens størrelse bør være i lik skala med ansiktets størrelse.
Rundt ansikt

Vurder rektangulære briller og brede innfatninger.Et rundt ansikt har buede linjer, og er gjerne like bredt som det er høyt. For å gjøre et rundt ansikt tynnere og lengre, kan du vurdere smale brillerammer med skarpe vinkler, en klar bro som utvider øynene, og rammer som er bredere enn de er høye. Briller med en rektangulær form, heller enn kvadratiske og runde, er å anbefale til deg som har en rund ansiktsform.Hjerteformet ansikt

Vurder små firkantede briller eller briller med runde innfatninger.Om du har et hjerteformet ansikt, har du gjerne et ansikt som er bredere i den øverte tredjedelen av ansiktet, og smalere lengre ned. For å minimalisere bredden av toppen av ansiktet, og øke den totale balansen, bør du velge innfatninger som er bredere i nedre del, eller innfatningstyper som har et lett og luftig utrykk. Rammeløse briller eller runde briller med runde rammer kler hjerteformede ansikt meget godt.Ovalt ansikt

Et ovalt ansikt kler de fleste typer briller og innfatninger.Et ovalt ansikt er av mange ansett for å være den ideelle ansiktsformen på grunn av sine balanserte proporsjoner. For å beholde den naturlige balansen i et ovalt ansikt, bør du velge briller med innfatninger som er like brede som, eller bredere enn, den bredeste delen av ansiktet ditt.
Firkantet ansikt

Vurder ovale briller og runde innfatninger.En firkantet ansikt har gjerne en sterk og markert kjeve og en bredere panne. Ansiktets breddeog lengde har de samme proporsjonene, men ansiktet har flere klare vinkler og mindre buede linjer enn et rundt ansikt. For åmyke opp et vinkelformet, firkantet ansikt, anbefaler vi deg å velge smale briller. Briller med smale ovale og runde innfatninger passer godt til deg med en firkantet ansiktsform.
Trekantet ansikt

Vurder ovale briller og rektangulære innfatninger.

På tross a disse reglene er det alltid din personlige smak som bør bestemme ditt valg av brilleinnfatning, og kanskje er det også best å bryte reglene noen ganger? Om du ønsker å være litt vågal, anbefaler vi deg å prøve et par trendy store briller!
Lykke til med valget av briller til din ansiktsform!


Se noen av våre utvalgte briller under:


alle briller
 1. Hotpott
  eXo KIDS
  Hotpott
  Fra kun 395,-
 2. Spacex
  eXo KIDS
  Spacex
  Fra kun 595,-
 3. Odyssey
  eXo KIDS
  Odyssey
  Fra kun 595,-
 4. Comet En
  eXo
  Comet En
  Fra kun 795,-
 5. Solar
  eXo KIDS
  Solar
  Fra kun 395,-
 6. Umbra
  eXo KIDS
  Umbra
  Fra kun 395,-

Items 1 to 8 of 64 total


Se alle våre briller!

Se noen av våre utvalgte briller under:

briller alle
 1. Orbital
  eXo KIDS
  Orbital
  Fra kun 395,-
 2. Zodiac
  eXo KIDS
  Zodiac
  Fra kun 395,-
 3. Nebula
  eXo KIDS
  Nebula
  Fra kun 395,-
 4. Axial
  eXo KIDS
  Axial
  Fra kun 395,-
 5. Magnitude
  eXo
  Magnitude
  Fra kun 395,-
 6. Cosmos
  eXo
  Cosmos
  Fra kun 595,-
 7. Sirius
  eXo
  Sirius
  Regular Price 1395,- Fra kun 976,50
 8. Josefin
  eXo
  Josefin
  Regular Price 795,- Fra kun 556,50
 9. Silverline
  eXo
  Silverline
  Fra kun 395,-
 10. SpottOn
  eXo KIDS
  SpottOn
  Fra kun 395,-
 11. Fiction
  eXo KIDS
  Fiction
  Fra kun 595,-

Se alle våre briller!