Retur og reklamasjon

Vi har 30 dagers full returrett, uansett årsak - Også med slipte glass. Du kan selvsagt åpne og kontrollere brillene dine, noe som gir deg mulighet til prøve ut brillene før du eventuelt velger å returnere varen. Mistenker du det er noe galt med produktet så kontakt oss snarest på telefon eller chat.


Slik returnerer du en vare til oss:

1. Fyll ut vårt returskjema som du finner på min side

2. Legg brillen i etui i en konvolutt som gir tilstrekkelig beskyttelse

3. Send pakken via postkontoret


Returadresse:

Extra Optical AS

PB 3090

7441 Trondheim


NB! Det er kundens ansvar for at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

Tilbakebetaling

For å få tilbakebetalt hele beløpet må brillen være i samme stand som da du mottok den. Dersom varen kommer i retur med skader som medfører at varen har redusert verdi, forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales.

Faktura ved bytte/retur

Om du mistenker at returen ikke vil komme fram til oss innen forfallsdatoen på 14 dager, så anbefaler vi at du betaler fakturaen for å unngå eventuelle purregebyr. Når vi mottar returen så vil vi da kansellere ordren og slette fakturaen om du ønsker å benytte deg av angreretten. Ønsker du å bytte til en annen brille, så kan vi opprette en ordre som erstatter den første om fakturaen er betalt.

Generelle vilkår for bytte, retur og reparasjon

30 dagers full returrett etter at du mottok varen. Husk å legge til et returskjema og om noe er galt med varen ta kontakt med oss før du sender den i retur. Ved retur og bruk av angrerett skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den.

Det er kunden som står for returkostnaden med mindre det er noe feil med produktet. Ta da kontakt med oss før du sender den i retur. Om vi mottar en pakke som er underfrankert, vil dette straffebeløpet fra posten bli trekt fra en eventuell tilbakebetaling. Brillen skal være tilstrekkelig renset. En brille som oppleves som uren eller skitten av vår returavdeling vil bli sendt i retur. Dersom varen kommer i retur med skader som medfører at varen har redusert verdi, forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales. Dersom vi opplever at returretten blir misbrukt tar vi forbehold om at returen ikke vil bli godkjent. Dette er noe som skjer svært sjeldent og ikke noe de fleste kunder trenger å tenke på.

Merk: Når du bestiller briller og brilleglass som er tilvirket i henhold til din synsprøve vil du ikke ha angrerett etter angrerettloven (se angrerettloven § 22 e og prop. 64 L (2013–2014) 3.11 Unntak fra angrerett). Det er derfor verdt å merke seg at ExtraOptical allikevel frivillig tilbyr angrerett ovenfor våre kunder, selv om angreretten etter angrerettloven ikke gjelder i dette tilfellet.

ExtraOpticals briller har 2 års produktgaranti. Dette dekker eventuelle fabrikasjonsfeil. Garantien forutsetter normal håndtering av brillene, dekker ikke ulykker og selvforskyldte skader.