Vi har 30 dagers full returrett, uansett årsak - det gjelder også briller med slipte glass. Du kan selvsagt åpne og kontrollere brillene dine, noe som gir deg mulighet til prøve ut brillene før du eventuelt velger å returnere varen. Mistenker du det er noe galt med produktet så kontakt oss snarest på telefon eller chat.

Slik returnerer du en vare til oss:

1. Start med å registrere din retur via din Min Side.

- Gå til Returer i menyen til venstre
- Trykk på knappen be om en retur
- Nå ser du en liste over dine ordrer. Velg den ordren du ønsker å returnere

2. Vi behandler din returforespørsel, og du mottar en e-post fra oss med en returlapp som du kan skrive ut.

- Pakk produktet i en konvolutt som gir god beskyttelse.
- Skriv ditt navn og ordrenummer på returlappen og/eller legg ved ordrelappen som du fikk med pakken når du mottok den.

- Returporto: 39,-

3. Lever pakken i en rød postkasse eller hos ditt lokale postkontor

 

Returlappen har denne adressen:

Extraoptical AS
P.b 9905
7479 Trondheim

Om du ikke har mulighet til å skrive ut din returlapp kan du sende pakken til oss med frimerker. Da er det denne adressen som gjelder:

Extra Optical AS
PB 9905
7479 Trondheim

 

Du vil bli kontaktet av oss via e-post så raskt vi har mottatt og behandlet din retur.

 

NB! Det er kundens ansvar for at pakken kommer frem til oss. Om du velger sporingspakke er du helt sikker på at den ikke forsvinner. Om du velger en rimeligere variant uten sporing har du mindre kontroll på hvor pakken din er.

Bytte

Vårt mål er at du skal bli fornøyd og få briller som du er stolt av å bruke. Så om du har mottatt brillene og de ikke passer eller ser slik ut som du ønsker, så kan du bytte til en annen brille.

Vi har primært to måter å utføre et bytte på:

 

1. Du legger inn en ny bestilling selv (anbefalt)
Før du sender brillene i retur legger du inn en helt ny bestilling. Om du gjør dette vil du få dine briller raskest mulig og vår returavdeling vil kreditere kjøpet/fakturaen så snart returen er mottatt.

Dette er den måten som vil gå raskest for deg som kunde.

2. Vi venter til vår returavdeling har mottatt returen, så legger vår returavdeling inn en ny ordre for deg.
Da legger vi en ny ordre til deg med ønsket brille. Om det er noe prisforskjell på den nye og den gamle bestillingen vil du få enten betalt tilbake prisforskjellen (om den nye er billigere) eller tilsendt en ny betaling med mellomlegget.

Tilbakebetaling

For å få tilbakebetalt hele beløpet må brillen være i samme stand som da du mottok den. Dersom varen kommer i retur med skader som medfører at varen har redusert verdi, forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales.

Faktura ved bytte/retur

Om du mistenker at returen ikke vil komme fram til oss innen forfallsdatoen på 14 dager, så anbefaler vi at du betaler fakturaen for å unngå eventuelle purregebyr. Når vi mottar returen så vil vi da kansellere ordren og slette fakturaen om du ønsker å benytte deg av angreretten. Ønsker du å bytte til en annen brille, så kan vi opprette en ordre som erstatter den første om fakturaen er betalt.

Generelle vilkår for bytte, retur og reparasjon

30 dagers full returrett etter at du mottok varen. Ved retur og bruk av angrerett skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den.

Det er kunden som står for returkostnaden med mindre det er noe feil med produktet. Ta da kontakt med oss før du sender den i retur. Om vi mottar en pakke som er underfrankert, vil dette straffebeløpet fra posten bli trekt fra en eventuell tilbakebetaling. Brillen skal være tilstrekkelig renset. En brille som oppleves som uren eller skitten av vår returavdeling vil bli sendt i retur. Dersom varen kommer i retur med skader som medfører at varen har redusert verdi, forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales. Dersom vi opplever at returretten blir misbrukt tar vi forbehold om at returen ikke vil bli godkjent. Dette er noe som skjer svært sjeldent og ikke noe de fleste kunder trenger å tenke på.

Merk: Når du bestiller briller og brilleglass som er tilvirket i henhold til din synsprøve vil du ikke ha angrerett etter angrerettloven (se angrerettloven § 22 e og prop. 64 L (2013–2014) 3.11 Unntak fra angrerett). Det er derfor verdt å merke seg at ExtraOptical allikevel frivillig tilbyr angrerett ovenfor våre kunder, selv om angreretten etter angrerettloven ikke gjelder i dette tilfellet.

ExtraOpticals briller har 2 års produktgaranti. Dette dekker eventuelle fabrikasjonsfeil. Garantien forutsetter normal håndtering av brillene, dekker ikke ulykker og selvforskyldte skader.