Kjøpsbetingelser

For ordre til Norge og EU er alle priser oppgitt inkl. mva. og ekskl. frakt. Vi tar forbehold om prisendringer dersom våre leverandører endrer sine priser, eller dersom momsen eller andre avgifter endres. Prisendringer vil ikke kunne ha tilbakevirkende kraft etter bestilling.

Dersom du ønsker din forsendelse levert utenfor EU/Norge, gjør vi oppmerksom på at lokal moms og toll vil kunne tilkomme din ordre. Denne avgiften vil da være kundens eget ansvar.

Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må ansees som veiledende. Når tid er oppgitt i antall dager, menes virkedager/hverdager og helg kommer i tillegg. Vi forbeholder oss retten til å endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.

ExtraOptical AS forholder seg til Norsk forbrukerkjøpslov. Alle kunder mottar angrerettskjema som vedlegg i eposten som bekrefter at ordren er sendt. Hvis du bruker din angrerett, betaler du selv for returkostnadene, og står selv for transportrisikoen. Når vi har mottatt varen(e) i skadefri tilstand, betaler vi tilbake beløpet du har betalt innen 10-14 virkedager. Dersom varen kommer i retur med skader som medfører at varen har redusert verdi, forbeholder vi oss retten til å trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales.

Merk: Når du bestiller briller og brilleglass som er tilvirket i henhold til din synsprøve vil du ikke ha angrerett etter angrerettloven (se angrerettloven § 22 e og prop. 64 L (2013–2014) 3.11 Unntak fra angrerett). Det er derfor verdt å merke seg at ExtraOptical allikevel frivillig tilbyr angrerett ovenfor våre kunder, selv om angreretten etter angrerettloven ikke gjelder i dette tilfellet.

Opplysningene du oppgir i en ordre er til bruk for ExtraOpticals administrasjon. Ved å legge inn en bestilling hos ExtraOptical bekrefter du samtykke i dette. Informasjonen brukes slik at vi ved kjøp skal kunne fullføre våre forpliktelser til deg, samt til å motta informasjon og markedsføring.

ExtraOptical vil aldri la noen tredjepart bruke personopplysningene dine i markedsføringsøyemed. Du har rett til å be om å få se hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Hvis de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, har du rett til å kreve at opplysningene rettes eller slettes. Du kan når som helst melde fra skriftlig om at du ikke vil motta våre nyhetsbrev, SMS eller annen direktereklame med de siste tilbudene.

Vi tar forbehold om at bilder kan gi feil inntrykk av produktet og at skrive-/ trykkfeil kan forekomme. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.