Hei, og velkommen til Extra Optical.
Mitt navn er Anne Bruland Høyen, og jeg er autorisert optiker hos EO. Her vil jeg kort oppsummert vise deg hva vi kan tilby deg som kunde i vår nettbutikk.
Takk for at du handler hos oss!

 

Trygg og enkel brille-handel

Vi vil at du som kunde skal føle deg trygg på at når du bestiller briller og linser fra oss er våre synskorrigerende produkter akkurat like gode som hos tradisjonelle brillebutikker. Skulle noe gå galt med din ordre, skal du vite at hos oss har du 30 dagers åpent kjøp og hos oss har kunden alltid rett!

Alle typer briller

Uansett om du er langsynt, nærsynt, har skjeve hornhinner eller har behov for prismekorreksjon, kan du bestille briller hos oss. Du kan kjøpe avstandsbriller, lesebriller, progressive briller,solbriller med styrke,sportsbriller med styrke og kontaktlinser.


Trivelige folk

Vi er skikkelige folk og setter vår stolthet i god kundeservice.Ring ,chat eller send mail så hjelper vi deg med glimt i øyet!

+++

 


Norges rimeligste briller

Vårt mål er å ha Norges billigste briller. Faktisk så startet vi egen butikk fordi vi var så lei av dyre briller! Så det er vårt løfte til deg, vi skal alltid ha den laveste prisen på briller!

Fancy designbriller

Foruten våre rimeligste briller uten kjent logo på brillearmen, har vi også de fine merkevarene fra Italia, Frankrike og USA. Vi fører blant annet Ray-Ban, Oakley, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Gant etc.


Prøve briller før man kjøper

Dersom du ønsker å prøve brillene før du bestemmer deg. kan du enkelt låne hjem fire par. Vi sender deg gratis de brillene du ønsker, slik at du i fred og ro kan finne din favoritt.

 


Ellers har vi rask levering (6-12 dager), hele 2 års produktgaranti, vanvittig stort sortiment (ca 1200 briller) og fri frakt over 500,-

Extra Optical - briller på nett!

Les mer om Extra Optical og se filmen om hvordan selskapet ble startet av Øystein og Ole fra Trondheim.