Renslig, praktisk og rimelig.

Ukeslinser er en populær linsetype, og ikke uten grunn: med ukeslinser får du det beste fra to verdener. Ukeslinser har mye til felles med månedslinser, men siden de byttes ut oftere, holder de seg friskere og medfører mindre risiko for infeksjoner. Sammenlignet med endagslinser får du mye av den samme komforten, samtidig som ukeslinsene er billigere i bruk.

De fleste ukeslinser kan brukes på to forskjellige måter. Dersom du tar dem ut og legger dem i linsevæske hver kveld, kan du bruke dem i to uker før de erstattes med nye, friske linser. Men det er ofte også mulig å bruke ukeslinser døgnet rundt, også når du sover. I så fall skal de byttes ut etter én uke (6 netter). Vær oppmerksom på at ikke alle øyne tåler døgnkontinuerlig linsebruk. Hvis du har planer om å bruke ukeslinsene dine både dag og natt, er det viktig at optikeren din gir klarsignal først.

Hvem passer ukeslinser for?

Ukeslinser finnes i de aller fleste styrker og varianter. Selv om du er sterkt nærsynt eller sterkt langsynt, eller for eksempel har kraftig astigmatisme, kan du sannsynligvis finne en ukeslinse med riktig korreksjon. Ukeslinser er den perfekte linsetypen for uerfarne linsebrukere. De krever ikke riktig så mye daglig vedlikehold som månedslinser: siden de byttes ut oftere, rekker ikke bakterier og proteinbelegg å feste seg før linsene kastes og erstattes med nye. Denne linsetypen kan også være et godt alternativ for deg hvis du opplever at månedslinser blir ukomfortable mot slutten av bæretiden. Det er viktig at du aldri bruker kontaktlinser i lengre tid enn det optikeren har angitt, selv om ukeslinsene dine fortsatt føles friske og komfortable når tiden er kommet for å bytte dem ut. De få kronene du sparer er ikke verdt risikoen for ubehag og infeksjoner.

Norges billigste ukeslinser finner du hos Extra Optical

Hos oss får du Norges billigste ukeslinser - med prisgaranti. Finner du de samme linsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi prisforskjellen uten dikkedarer. Extra Optical er sertifisert av Trygg E-handel, og hos oss handler du enkelt og trygt. Alle kontaktlinsene du finner i nettbutikken vår er originale produkter fra kjente, velrenommerte merker. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kjøp hos oss, derfor tilbyr vi full fornøydgaranti med 30 dagers returrett. Har du spørsmål, eller trenger du råd, er det bare å ringe kundesenteret vår når som helst mellom 9 og 18 (16 på fredag), eller sende oss en e-post. Vi lover å gi deg tilbakemelding innen 24 timer. Bestill dine nye ukeslinser fra nettbutikken vår i dag!

Høy-lav
Filter
Merke
 1. 3
Merke
 1. 3
Linsetype
 1. 2
 2. 1
Bæretid
 1. 34
 2. 49
Pris
Fra NOK til NOK
 1. ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus 6 stk
  ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus 6 stk
  261,-
  Ønskeliste
 2. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 stk
  ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 stk
  324,-
  Ønskeliste
 3. ACUVUE 2 6stk
  ACUVUE 2 6stk
  225,-
  Ønskeliste

3 Glasses found

Høy-lav