Renslig, praktisk og rimelig.

Ukeslinser er en populær linsetype, og ikke uten grunn: med ukeslinser får du det beste fra to verdener. Ukeslinser har mye til felles med månedslinser, men siden de byttes ut oftere, holder de seg friskere og medfører mindre risiko for infeksjoner. Sammenlignet med endagslinser får du mye av den samme komforten, samtidig som ukeslinsene er billigere i bruk.

Ukeslinser
Filter
Produsent
 1. 3
Merke
 1. 3
Linsetype
 1. 2
 2. 1
Bæretid
 1. 3
Pris
Fra to
Annet
 1. 3
Høy-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen ACUVUE OASYS with HYDRACLEAR Plus fra Johnson & Johnson. Sfæriske ukeslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM 6 stk
  Ønskeliste
 3. ACUVUE 2 6stk
  Ønskeliste

3 Glasses found

Høy-lav

Døgnlinser, også kalt døgnet-rundt-linser, er utviklet for å kunne brukes sammenhengende — både dag og natt — i alt fra seks-sju dager til en måned. Dette er mulig fordi de er laget av et materiale som slipper gjennom opptil seks ganger så mye oksygen til øynene som vanlige myke kontaktlinser, og sikrer at øynene dine får nok oksygen selv når du sover. Genialt, ikke sant? Ikke alle øyne tåler å bruke døgnlinser. Men hvis optikeren din har gitt klarsignal, er det bare å ta en liten seiersdans og nyte din unike linseopplevelse.

Hvem passer døgnlinser for?

Døgnlinser er det optimale valget for deg som har vanskelig for å følge en vanlig linserutine. Hvis du for eksempel jobber skift eller reiser mye og langt, er døgnlinser den perfekte løsningen. Eller er du kanskje et surrehue eller et dovendyr (ingen er perfekte!), og har en tendens til å "glemme" å ta ut vanlige dags- eller månedslinser om natten? Bytt til ordentlige døgnlinser i stedet, og innta loppekassen med linsene på og ren samvittighet hver kveld. Vær oppmerksom på at du må være forsiktig med sminke og sminkefjerner når du bruker døgnlinser. Fettsprut fra matlaging, solkrem og svette kan også by på utfordringer. Hvis smuss og partikler får samle seg opp, gjør det nemlig linsene uklare og øker infeksjonsrisikoen. Ta gjerne linsene ut og rens dem en gang i blant for å holde dem friske og sikre lengst mulig levetid.

Norges billigste døgnlinser bestiller du fra Extra Optical

Døgnlinser er ikke det rimeligste alternativet, men for mange er de vel verdt prisen for å slippe den daglige jobben med andre linser. Og kjøper du linsene dine hos oss, betaler du aldri mer enn du må! Extra Optical er Norges ledende optiker på nett, og målet vårt er å alltid ha landets billigste linser. Derfor gir vi deg prisgaranti: Finner du de samme døgnlinsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, betaler vi tilbake mellomlegget. Hos oss handler du enkelt og trygt. Vi fører kun originale kontaktlinser fra velrenommerte produsenter. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kjøp hos oss, og gir deg full fornøydgaranti med 30 dagers returrett. Extra Optical er sertifisert av Trygg E-handel. Bestill dine nye døgnlinser fra nettbutikken vår i dag!