Ekstra tynne og behagelige kontaktlinser.

Soflens er en serie ekstra tynne og behagelige kontaktlinser fra Bausch + Lomb. Soflens-merket er anerkjent for synsskarphet, komfort og høy motstandsdyktighet mot belegg.

Soflens kontaktlinser
Filter
Produsent
 1. 17
Merke
 1. 17
Linsetype
 1. 1
 2. 14
 3. 2
Bæretid
 1. 3
 2. 14
Pris
Fra to
Annet
 1. 17
Høy-lav
 1. SofLens Toric for Astigmatism 6 stk
  Ønskeliste
 2. SofLens Natural Colors Indigo 2 stk
  Ønskeliste
 3. SofLens Natural Colors Dark Hazel 2 stk
  Ønskeliste
 4. SofLens Natural Colors Aquamarine 2 stk
  Ønskeliste
 5. SofLens Natural Colors Emerald 2 stk
  Ønskeliste
 6. SofLens Natural Colors Pacific 2 stk
  Ønskeliste
 7. SofLens Natural Colors Platinum 2 stk
  Ønskeliste
 8. SofLens Natural Colors Jade 2 stk
  Ønskeliste
 9. SofLens Natural Colors India 2 stk
  Ønskeliste
 10. SofLens Natural Colors Topaz 2 stk
  Ønskeliste
 11. SofLens Natural Colors Amazon 2 stk
  Ønskeliste
 12. SofLens Multi-Focal 6 stk
  Ønskeliste
 13. SofLens Daily Disposable for Astigmatism 30 stk
  Ønskeliste
 14. SofLens Daily Disposable 90 stk
  Ønskeliste
 15. SofLens Daily Disposable 30 stk
  Ønskeliste
 16. Soflens 59 6stk
  Ønskeliste
 17. Soflens 38 6 stk
  Ønskeliste

17 Glasses found

Høy-lav

Soflens er et ypperlig kontaktlinsemerke for førstegangsbrukere. Linsene har en lett blåfarge som forenkler innsetting og annen håndtering, samt en merking langs kanten som gjør at du lett kan se om linsen ligger riktig vei eller om den har har havnet med innsiden ut. Mange linser i Soflens-familien benytter den patenterte teknologien High Definition™ Optics, som sikrer gode kontraster og friske farger. Teknologien bidrar til skarpt, klart syn både i blendende solskinn og dunkle omgivelser, og minimaliserer plagsomt gjenskinn og halo-fenomener i svak belysning.

Soflens-linser for alle typer synskorreksjon

Soflens-familien inkluderer linsevarianter for korreksjon av alle typer synsfeil. Er du nærsynt eller langsynt, kan du velge mellom månedslinser og endagslinser. Endagslinsene inneholder hele 70 % vann for optimal komfort, og siden de byttes ut hver dag er linsene alltid rene og friske. Trenger du toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme), kan du også velge enten endagslinser eller månedslinser. Den patenterte Lo-Torque-teknologien sørger for eksepsjonell stabilitet, slik at linsene alltid ligger i riktig posisjon for presis korreksjon av astigmatismen. Soflens-familien omfatter også multifokale månedslinser for brukere med alderslangsynthet (presbyopi). Teknologien Natra-Sight™ Optics sørger for glidende overganger mellom de ulike progressive linsestyrkene, og sikrer perfekt syn såvel på nært hold som på langt hold og på alle avstander imellom.

Bestill dine Soflens-linser fra Extra Optical.

Er Soflens ditt kontaktlinsemerke? Bestill dem fra Extra Optical! Vi er Norges ledende optiker på nett, og gir deg landets laveste priser på kontaktlinser — med prisgaranti. Finner du de samme Soflens kontaktlinsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, får du mellomlegget tilbake. Vi selger kun originale kontaktlinser fra Bausch + Lomb og andre anerkjente produsenter. Extra Optical er godkjent av Trygg E-handel. Vi vil at alle våre kunder skal være 100 % fornøyd med alle sine linsekjøp, og gir deg fornøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og lønnsomt å kjøpe kontaktlinser. Bestill nå!