En serie førsteklasses kontaktlinser!

PureVision er en serie førsteklasses kontaktlinser fra produsenten Bausch + Lomb. PureVision er blant de tynneste linsene på markedet, og har en ekstra tynn, avrundet kant som gir en smidig og myk overgang mellom linsen og hornhinnen og minimaliserer friksjon med øyelokket når du blunker.

Purevision kontaktlinser
Filter
Produsent
 1. 3
Merke
 1. 3
Linsetype
 1. 2
 2. 1
Bæretid
 1. 3
Pris
Fra to
Annet
 1. 3
Høy-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2HD fra Bausch & Lomb. Sfæriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen PureVision Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2 for Presbyopia fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste

3 Glasses found

Høy-lav

Linsene i PureVision-familien er laget i et unikt materiale som har fått navnet AerGel. AerGel "puster" eksepsjonelt godt, og slipper gjennom så mye oksygen til øynene at linsene (etter avtale med optiker) også kan benyttes som døgnet-rundt-linser i opptil 30 dager. AerGel-materialet motvirker dessuten at proteiner og fettstoffer som naturlig utskilles fra tårevæsken blir liggende som belegg på linsene dine. Med PureVision-linser får du perfekt visuell klarhet i hele bæretiden, og en komfort som matcher selv den mest aktive livsstil.

Perfekt syn uansett lysforhold

PureVision kontaktlinser omfatter sfæriske linser for korreksjon av nærsynthet og langsynthet, toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme) og progressive linser for alderslangsynthet (presbyopi). Alle kan brukes enten som månedslinser eller som døgnet rundt-linser. Alle linsene i PureVision-familien benytter Bausch + Lombs patenterte teknologi High Definition™ Optics, som minsker gjenskinn og halo-fenomener og gir perfekt syn også under dårlige lysforhold. Linsene egner seg også godt for deg som tilbringer store deler av dagen med å se på digitale skjermer. De toriske linsene i PureVision-serien har en unik design, Auto Align, som holder linsene i en stabil posisjon på øynene også under intens fysisk aktivitet, slik at du alltid ser skarpt og klart. PureVision-linsene har en lett blåfarge som gjør det enklere å se dem ved uttak, rengjøring og innsetting.

Bestill dine PureVision-linser fra Extra Optical

Hos Extra Optical får du Norges laveste priser på PureVision kontaktlinser — det garanterer vi. Finner du de samme PureVision-linsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi mellomlegget. Extra Optical er godkjent av Trygg E-handel, og selger kun originale kontaktlinser fra velrenommerte produsenter som Bausch + Lomb. Vi ønsker at du skal være 100 % fornøyd med alle dine linsekjøp hos oss, og gir deg fornøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og lønnsomt å kjøpe kontaktlinser. Bestill nå!