For alderslangsynthet (presbyopi)

Er all liten skrift blitt helt uleselig? Fatt mot: Progressive linser er redningen! Progressive (også kalt multifokale) kontaktlinser brukes til korreksjon av alderslangsynthet, såkalt presby-opi. Linsene fungerer i all hovedsak på samme måte som progressive briller: De har flere soner med ulik korreksjon, og overgangen mellom de forskjellige sonene er glidende.

Progressive kontaklinser
Filter
Produsent
 1. 2
 2. 5
 3. 5
 4. 4
Merke
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 4
 6. 4
 7. 2
 8. 1
Linsetype
 1. 15
 2. 1
Bæretid
 1. 8
 2. 8
Pris
Fra to
Annet
 1. 16
Høy-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen SofLens Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Dailies Aquacomfort Plus Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen PureVision Multi-Focal fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 4. Bilde av kontaktlinsen Dailies Total1 Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 90 stk per pakke.
  Ønskeliste
 5. Bilde av kontaktlinsen PureVision 2 for Presbyopia fra Bausch & Lomb. Multifokale månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 6. Proclear Multifocal Toric 3 stk
  Ønskeliste
 7. Bilde av kontaktlinsen Proclear 1 day Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 8. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  Ønskeliste
 9. Bilde av kontaktlinsen Dailies Total1 Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 10. Air Optix Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 11. Biofinity Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 12. Proclear Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 13. Proclear Multifocal XR 3 stk
  Ønskeliste
 14. Bilde av kontaktlinsen Dailies Aquacomfort Plus Multifocal fra Alcon. Multifokale endagslinser med 90 stk per pakke.
  Ønskeliste
 15. Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  Ønskeliste
 16. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  Ønskeliste

16 Glasses found

Høy-lav

Den viktigste forskjellen er at når du bruker progressive briller, er det hvor på brilleglasset du ser som avgjør korreksjonen. Progressive linser ligger derimot rett på øyet, og netthinnen mottar et skarpt avstandsbilde og et skarpt nærbilde samtidig. Dermed er det hjernen som må gjøre jobben med å finne riktig korreksjon og velge fokus ut fra hva det er du vil se. Progressive linser krever ofte en liten tilvenningsperiode, men etter noen dager er de fleste blitt komfor-table med dem. Og for en lykke det å kunne lese både veiskilt og restaurantmenyer, uten å måtte bytte briller!

Hvordan velge riktige progressive linser.

Progressive linser gir deg skarpt syn på alle hold, enten du bare har presbyopi eller i tillegg er nærsynt, langsynt eller har skjeve hornhinner. Alle de store linseprodusentene tilbyr progressive linser, og du har mengder av forskjellige linsetyper og prisklasser å velge blant. Månedslinser er det billigste alternativet hvis linsene brukes hver dag. Månedslinser tas ut hver kveld, legges i et etui med linsevæske over natten, og settes inn igjen neste dag. Linsene byttes ut med et nytt par etter maksimalt en måned. Flere og flere nordmenn velger imidlertid heller dagslinser, selv om de koster litt mer. Som navnet tilsier brukes disse bare i én dag før de kastes og erstattes med et nytt par. Det er utvilsomt veldig lettvint, og linsene dine er alltid hele, rene og friske. Progressive linser kan også fås som døgnlinser, som kan brukes både dag og natt (også når du sover) i én til fire uker. For eksempel inkluderer PureVision-serien fra Bausch + Lomb en type multifokale linser som kan brukes enten som vanlige månedslinser eller som døgnlinser.

Norges billigste progressive linser får du hos Extra Optical.

På jakt etter Norges billigste progressive linser? Du har kommet til riktig sted! Extra Optical er Norges ledende optiker på nett, og har som mål å alltid ha landets laveste priser på kon-taktlinser. Derfor gir vi deg prisgaranti: Finner du de samme multifokale linsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi mellomlegget. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kontaktlinsekjøp hos oss, og derfor gir vi deg også for-nøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Når du bestiller dine progressive linser fra oss blir de sendt fra lager, uten toll eller andre ekstra avgifter. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og lønnsomt å kjøpe kontaktlinser. Bestill nå!