For alderslangsynthet (presbyopi)

Er all liten skrift blitt helt uleselig? Fatt mot: Progressive linser er redningen! Progressive (også kalt multifokale) kontaktlinser brukes til korreksjon av alderslangsynthet, såkalt presby-opi. Linsene fungerer i all hovedsak på samme måte som progressive briller: De har flere soner med ulik korreksjon, og overgangen mellom de forskjellige sonene er glidende.

Den viktigste forskjellen er at når du bruker progressive briller, er det hvor på brilleglasset du ser som avgjør korreksjonen. Progressive linser ligger derimot rett på øyet, og netthinnen mottar et skarpt avstandsbilde og et skarpt nærbilde samtidig. Dermed er det hjernen som må gjøre jobben med å finne riktig korreksjon og velge fokus ut fra hva det er du vil se. Progressive linser krever ofte en liten tilvenningsperiode, men etter noen dager er de fleste blitt komfor-table med dem. Og for en lykke det å kunne lese både veiskilt og restaurantmenyer, uten å måtte bytte briller!

Hvordan velge riktige progressive linser.

Progressive linser gir deg skarpt syn på alle hold, enten du bare har presbyopi eller i tillegg er nærsynt, langsynt eller har skjeve hornhinner. Alle de store linseprodusentene tilbyr progressive linser, og du har mengder av forskjellige linsetyper og prisklasser å velge blant. Månedslinser er det billigste alternativet hvis linsene brukes hver dag. Månedslinser tas ut hver kveld, legges i et etui med linsevæske over natten, og settes inn igjen neste dag. Linsene byttes ut med et nytt par etter maksimalt en måned. Flere og flere nordmenn velger imidlertid heller dagslinser, selv om de koster litt mer. Som navnet tilsier brukes disse bare i én dag før de kastes og erstattes med et nytt par. Det er utvilsomt veldig lettvint, og linsene dine er alltid hele, rene og friske. Progressive linser kan også fås som døgnlinser, som kan brukes både dag og natt (også når du sover) i én til fire uker. For eksempel inkluderer PureVision-serien fra Bausch + Lomb en type multifokale linser som kan brukes enten som vanlige månedslinser eller som døgnlinser.

Norges billigste progressive linser får du hos Extra Optical.

På jakt etter Norges billigste progressive linser? Du har kommet til riktig sted! Extra Optical er Norges ledende optiker på nett, og har som mål å alltid ha landets laveste priser på kon-taktlinser. Derfor gir vi deg prisgaranti: Finner du de samme multifokale linsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi mellomlegget. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kontaktlinsekjøp hos oss, og derfor gir vi deg også for-nøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Når du bestiller dine progressive linser fra oss blir de sendt fra lager, uten toll eller andre ekstra avgifter. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og lønnsomt å kjøpe kontaktlinser. Bestill nå!

Høy-lav
Filter
Merke
 1. 2
 2. 5
 3. 4
 4. 4
Merke
 1. 2
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 4
 6. 3
 7. 2
 8. 1
Linsetype
 1. 1
 2. 54
 3. 16
Bæretid
 1. 8
 2. 7
Pris
Fra NOK til NOK
 1. Dailies Total1 Multifocal 90 stk
  Dailies Total1 Multifocal 90 stk
  1143,-
  Ønskeliste
 2. Dailies Total1 Multifocal 30 stk
  Dailies Total1 Multifocal 30 stk
  441,-
  Ønskeliste
 3. Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 90 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 90 stk
  864,-
  Ønskeliste
 4. Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 30 stk
  Dailies Aquacomfort Plus Multifocal 30 stk
  342,-
  Ønskeliste
 5. Air Optix Multifocal 6 stk
  Air Optix Multifocal 6 stk
  558,-
  Ønskeliste
 6. SofLens Multi-Focal 6 stk
  SofLens Multi-Focal 6 stk
  603,-
  Ønskeliste
 7. Proclear Multifocal XR 3 stk
  Proclear Multifocal XR 3 stk
  441,-
  Ønskeliste
 8. Proclear Multifocal 6 stk
  Proclear Multifocal 6 stk
  468,-
  Ønskeliste
 9. Proclear 1 day Multifocal 30 stk
  Proclear 1 day Multifocal 30 stk
  297,-
  Ønskeliste
 10. Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  Biotrue ONEday for Presbyopia 30 stk
  279,-
  Ønskeliste
 11. Biofinity Multifocal 6 stk
  Biofinity Multifocal 6 stk
  648,-
  Ønskeliste
 12. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 90 stk
  846,-
  Ønskeliste
 13. 1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  1-DAY ACUVUE MOIST MULTIFOCAL 30 stk
  333,-
  Ønskeliste
 14. PureVision Multi-Focal 6 stk
  PureVision Multi-Focal 6 stk
  603,-
  Ønskeliste
 15. PureVision 2 for Presbyopia 6 stk
  PureVision 2 for Presbyopia 6 stk
  594,-
  Ønskeliste

15 Glasses found

Høy-lav