For deg med tørre øyne!

Plages du med tørre øyne? Proclear kan være svaret. Proclear er nemlig en serie høykvalitets kontaktlinser som er utformet spesifikt for å redusere ubehag relatert til tørre øyne.

Proclear kontaktlinser
Filter
Produsent
 1. 9
Merke
 1. 9
Linsetype
 1. 3
 2. 1
 3. 3
 4. 2
Bæretid
 1. 3
 2. 6
Pris
Fra to
Annet
 1. 9
Høy-lav
 1. Bilde av kontaktlinsen Proclear fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 6 stk per pakke.
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Proclear Toric XR fra Cooper Vision. Toriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Ønskeliste
 3. Proclear Toric 6 stk
  Ønskeliste
 4. Proclear Multifocal XR 3 stk
  Ønskeliste
 5. Proclear Multifocal Toric 3 stk
  Ønskeliste
 6. Proclear Multifocal 6 stk
  Ønskeliste
 7. Bilde av kontaktlinsen Proclear 1 day Multifocal fra Cooper Vision. Multifokale endagslinser med 30 stk per pakke.
  Ønskeliste
 8. Proclear 1 day 90 stk
  Ønskeliste
 9. Proclear 1 day 30 stk
  Ønskeliste

9 Glasses found

Høy-lav

Alle linsene i Proclear-familien benytter teknologien PC Technology™ for å bevare mest mulig fuktighet. PC står for fosforylkolin — det høres kanskje barbarisk ut, men er ganske enkelt et stoff som inneholder hydrofile («vannelskende») molekyler og som også er biokompatibelt med menneskeøyet. PC Technology tiltrekker og binder vann til linsen, og reduserer fordamping fra linseoverflaten. Proclear-linsene holder seg derfor fuktige, myke og bekvemme hele dagen. Mange kontaktlinsemerker hever å kunne motvirke tørre øyne, men Proclear er de eneste kontaktlinsene på markedet som har fått påstanden: "kan gi økt komfort for kontaktlinsebrukere som opplever lett ubehag eller symptomer på tørrhet ved bruk av linser" godkjent av det amerikanske departementet for nærings- og legemidler (FDA).

Et bredt spekter av linser for alle typer synsfeil.

Proclear-serien lages av den amerikanske linseprodusenten CooperVision, og inkluderer et bredt spekter av alternativer for alle typer synskorreksjon. Proclear for korreksjon av nærsynthet eller langsynthet kan fås enten som endagslinser eller som månedslinser. De fås også i en variant som korrigerer ujevnheter på hornhinnen og motvirker såkalt sfærisk aberrasjon, et fenomen som skyldes uperfekt lysbrytning og kan gjøre at du ser plagsomme halo-effekter og gjenskinn under dårlige lysforhold. Proclear-serien omfatter også flere varianter av toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme) og multifokale linser for korreksjon av alderslangsynhet (presbyopi), både endagslinser og månedslinser. Proclear-linsene har en svak blåfarge (håndteringsfarge) som gjør det enklere å se linsene når du skal sette dem inn og ta dem ut.

Bestill dine Proclear kontaktlinser fra Extra Optical

Er Proclear ditt foretrukne kontaktlinsemerke? Hos Extra Optical, Norges ledende optiker på nett, får du dem billigere enn noe annet sted i Norge. Det garanterer vi: Finner du tilsvarende Proclear-linser til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi mellomlegget. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kontaktlinsekjøp hos oss, og derfor gir vi deg også fornøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Extra Optical er godkjent av Trygg E-handel. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og lønnsomt å kjøpe kontaktlinser. Bestill nå!