For skjeve hornhinner.

Frequency er en serie kontaktlinser som benyttes til korreksjon av ulike grader av astigmatisme (skjeve hornhinner). Alle linsene i Frequency-familien er månedslinser.

Frequency er laget av et materiale som binder fuktighet og holder linsene myke og friske hele dagen. Materialet slipper også gjennom mye oksygen til øynene. Linsene har ekstra tynne kanter for maksimal komfort både ved innsetting og bruk. Med Frequency kontaktlinser vil du nyte skarpere, mer presist syn i tillegg til eksepsjonell komfort og enkel håndtering. Frequency-serien produseres av CooperVision, en av verdens ledende produsenter av kontaktlinser.

Linsetyper i Frequency-serien

For lavere grader av astigmatisme og ujevn hornhinne har Frequency-serien en asfærisk linse. Det uvanlige designet gjør at lysstrålene samles i ett punkt på baksiden av øyet i stedet for over et større område, noe som gir skarpere bilder og bedre dybdesyn. Linsene er spesielt utviklet for å gi perfekt syn også under vanskelige forhold, som ved bilkjøring i skumring eller under langvarig skjermbruk. Ved mer uttalt astigmatisme benyttes toriske linser. I motsetning til vanlige linser, som roterer på øyet, må toriske linser alltid ligge i samme posisjon for at astigmatismen skal bli riktig korrigert. Frequency-linsene benytter det patenterte designet UltraSync Technology, som sørger for perfekt stabilitet. Frequency-familien omfatter også en variant av toriske linser med utvidet styrkeområde for brukere som har kraftig astigmatisme. Disse linsene fås i et ekstra stort antall cylinderstyrker, og er ideelle for deg som kanskje har hatt vanskelig for å finne kontaktlinser med riktig styrke.

Kjøp dine Frequency kontaktlinser fra Extra Optical

Er Frequency ditt foretrukne kontaktlinsemerke? Bestill dem fra Extra Optical! Vi er Norges ledende optiker på nett, og har landets billigste kontaktlinser. Vår prisgaranti: Finner du de samme Frequency-linsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi prisforskjellen. Vi selger kun originale kontaktlinser fra velrenommerte produsenter som CooperVision. Vi vil at alle våre kunder skal være 100 % fornøyd med linsekjøpet sitt, og derfor gir vi deg fornøydgaranti og 30 dagers full returrett uansett grunn. Hos Extra Optical er det enkelt, trygt og lønnsomt å kjøpe kontaktlinser. Bestill nå!

Høy-lav
Filter
Merke
 1. 2
Merke
 1. 13
 2. 16
 3. 5
 4. 5
 5. 3
 6. 12
 7. 9
 8. 5
 9. 16
Linsetype
 1. 2
Bæretid
 1. 2
Pris
Fra NOK til NOK
 1. Frequency Xcel Toric XR 3 stk
  Frequency Xcel Toric XR 3 stk
  558,-
  Ønskeliste
 2. Frequency Xcel Toric 3 stk
  Frequency Xcel Toric 3 stk
  315,-
  Ønskeliste

2 Glasses found

Høy-lav