Fargede linser: Lek med looken din!

Har du alltid ønsket deg en annen øyefarge enn den naturen tildelte deg? Er du tvert imot fornøyd med fargen din, og ønsker å understreke og intensivere den? Eller kanskje du er av typen som liker å være litt uforutsigbar, og vil more deg med å skifte øyefarge etter humør og anledning?

Fargede kontaktlinser
Filter
Produsent
 1. 9
 2. 10
Merke
 1. 9
 2. 10
Linsetype
 1. 19
Bæretid
 1. 19
Pris
Fra to
Annet
 1. 19
Høy-lav
 1. SofLens Natural Colors Indigo 2 stk
  Ønskeliste
 2. SofLens Natural Colors Dark Hazel 2 stk
  Ønskeliste
 3. SofLens Natural Colors Aquamarine 2 stk
  Ønskeliste
 4. SofLens Natural Colors Emerald 2 stk
  Ønskeliste
 5. SofLens Natural Colors Pacific 2 stk
  Ønskeliste
 6. SofLens Natural Colors Platinum 2 stk
  Ønskeliste
 7. SofLens Natural Colors Jade 2 stk
  Ønskeliste
 8. SofLens Natural Colors India 2 stk
  Ønskeliste
 9. SofLens Natural Colors Topaz 2 stk
  Ønskeliste
 10. SofLens Natural Colors Amazon 2 stk
  Ønskeliste
 11. Air Optix Colors Sterling Grey 2 stk
  Ønskeliste
 12. Air Optix Colors Honey 2 stk
  Ønskeliste
 13. Air Optix Colors Hazel 2 stk
  Ønskeliste
 14. Air Optix Colors Green 2 stk
  Ønskeliste
 15. Air Optix Colors Grey 2 stk
  Ønskeliste
 16. Air Optix Colors Gemstone Green 2 stk
  Ønskeliste
 17. Air Optix Colors Brown 2 stk
  Ønskeliste
 18. Air Optix Colors Brilliant Blue 2 stk
  Ønskeliste
 19. Air Optix Colors Blue 2 stk
  Ønskeliste

19 Glasses found

Høy-lav

Fargelinser er en enkel og morsom måte å endre utseendet på. Du kan velge en diskret forsterkning av din naturlige øyenfarge, eller gå for en mer dramatisk forvandling med en helt annen farge. Det endelige fargeresultatet er alltid individuelt, så prøv deg fram og finn en farge du er fornøyd med før du bestiller fargelinser i store kvanta. Fargelinser fås både med og uten styrke. For å bestille linser uten styrke trenger du ikke linseseddel (re-sept), men det er viktig at du får øynene sjekket av optiker før du begynner å bruke linser.

Fargelinser for enhver stil og smak.

Fargelinser kan deles inn i to hovedgrupper: Forsterkende linser og heldekkende linser. Som navnet tilsier, brukes forsterkende linser til å framheve din naturlige øyenfarge eller justere nyansen. Har du for eksempel gråblå øyne, kan du bruke helgrå linser for et mørkere, dypere blikk eller blå linser for en mer intens effekt. Forsterkerlinser er ganske gjennomsiktige, og din egen øyenfarge har stor påvirkning på resultatet. Heldekkende linser er ugjennomsiktige, og har bare en transparent sone i midten som du ser gjennom. Med heldekkende linser kan du få akkurat den nyansen du vil, uavhengig av din opprinnelige farge. Har du naturlig mørke øyne og vil ha en lysere sjattering, må du bruke heldekkende linser. Fargelinser kan fås både som månedslinser og som dagslinser. Månedslinser er billigere hvis linsene brukes hver dag. Dagslinser er til gjengjeld enklere og mer hygienisk, og er det beste valget hvis du bare vil forandre øyefarge en gang i blant.

Norges billigste fargelinser får du hos Extra Optical.

Extra Optical er Norges ledende optiker på nett. Målet vårt er å alltid tilby landets billigste linser, derfor gir vi deg vår prisgaranti: Finner du de samme fargelinsene til lavere pris hos en annen optiker i Norge, får du mellomlegget tilbake. Forretningsfilosofien vår er basert på enkelhet, trygghet og lavest mulig pris. Vi selger kun originale farge-linser fra kjente produsenter. Linsene dine blir sendt fra lager, uten toll eller andre ekstra avgifter. Vi vil at du skal være superfornøyd med alle dine kjøp hos oss, og gir deg 100 % fornøydgaranti med 30 dagers returrett. Extra Optical er sertifisert av Trygg E-handel. Klar for en ny look? Bestill en pakke fargelinser i dag!