Høy kvalitet, lav pris.

"Biomedics er en serie prisgunstige kontaktlinser fra den amerikanske produsenten CooperVision. De er pålitelige, komfortable og gjør jobben sin uten dikkedarer. Biomedics egner seg like godt enten du bruker linser på daglig basis eller bare vil kunne legge bort brillene nå og da, for eksempel under trening eller på strandferie.

Alle linsene i Biomedics-serien har avrundete kanter, som minimaliserer den mekaniske belastningen på øye og øyelokk når du blunker og bidrar til at linsene kjennes behagelige å ha på fra tidlig morgen til sent på kveld. Biomedics-linsene har en lett blåfarge (håndteringsfarge) som gjør det lettere å se linsene når du skal sette dem inn og ta dem ut.

Biomedics-linser for de vanligste synsfeilene.

Biomedics-linsene kommer i flere ulike varianter for korreksjon av de vanligste typene synsfeil. Trenger du kontaktlinser for korreksjon av nærsynthet eller langsynthet, kan du få Biomedics-linser enten som endagslinser eller som månedslinser. Månedslinsene kan også fås i en variant med såkalt asfærisk design, som korrigerer eventuelle ujevnheter på hornhinnen for skarpt og klart syn uansett lysforhold. Biomedics-serien omfatter også toriske linser for korreksjon av skjeve hornhinner (astigmatisme). Også her kan du velge den linsetypen du foretrekker: endagslinser eller månedslinser. Endagslinsene i Biomedics-familien er laget av et avansert hydrogelmateriale som inneholder 55 prosent væske for maksimal fuktighet og komfort.

Biomedics-linser fra Extra Optical: Best på pris!

Prisbevisst? Da er Biomedics det rette kontaktlinsemerket og Extra Optical den rette nettbutikken! Extra Optical er Norges ledende optiker på nett, og hos oss kjøper du kontaktlinser billigere enn noe annet sted i Norge. Det garanterer vi: Finner du de samme Biomedics-linsene til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi mellomlegget. Vi vil at alle våre kunder skal være 100 % fornøyd med alle sine kjøp hos oss, derfor gir vi deg også fornøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Extra Optical er godkjent av Trygg E-handel, og fører kun originale kontaktlinser fra CooperVision og andre anerkjente produsenter. Biomedics kontaktlinser får du billigst hos Extra Optical. Bestill nå!

Høy-lav
Filter
Merke
 1. 5
Merke
 1. 13
 2. 16
 3. 5
 4. 3
 5. 12
 6. 2
 7. 9
 8. 5
 9. 16
Linsetype
 1. 3
 2. 2
Bæretid
 1. 3
 2. 2
Pris
Fra NOK til NOK
 1. Biomedics Toric 6 stk
  Biomedics Toric 6 stk
  513,-
  Ønskeliste
 2. Biomedics 55 Evolution 6 stk
  Biomedics 55 Evolution 6 stk
  180,-
  Ønskeliste
 3. Biomedics 1 Day Extra Toric 30 stk
  Biomedics 1 Day Extra Toric 30 stk
  279,-
  Ønskeliste
 4. Biomedics 1 day Extra 90 stk
  Biomedics 1 day Extra 90 stk
  531,-
  Ønskeliste
 5. Biomedics 1 day Extra 30 stk
  Biomedics 1 day Extra 30 stk
  199,-
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høy-lav