Biofinity døgnlinser for uovertruffen komfort.

Biofinity er en serie døgnlinser av ypperste kvalitet, som leverer fantastisk komfort og synsskarphet. Takket være et unikt silikonhydrogelmateriale kan linsene i Biofinity-serien bæres kontinuerlig i opptil 30 dager og 29 netter.

Biofinity kontaktlinser
Filter
Produsent
 1. 5
Merke
 1. 5
Linsetype
 1. 1
 2. 3
 3. 1
Bæretid
 1. 5
Pris
Fra to
Annet
 1. 5
Høy-lav
 1. Biofinity 6 stk
  Ønskeliste
 2. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Ønskeliste
 3. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Ønskeliste
 4. Biofinity Toric 6 stk
  Ønskeliste
 5. Biofinity Multifocal 6 stk
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høy-lav

Mange av linsene i AIR OPTIX-familien er behandlet med en unik overflateteknologi kalt SmartShield™. Den motvirker at proteiner og fettstoffer fra tårevæsken din samler seg som belegg på linseoverflaten, og beskytter også linsene mot rester av kremer, sminke og sminkefjerner. Takket være SmartShield-teknologien forblir linsene rene og klare i hele bæretiden, opptil en måned. AIR OPTIX-linsene er også utstyrt med patenterte fuktmidler som holder linseoverflaten glatt, fuktig og bekvem hele dagen.

Kontaktlinser i AIR OPTIX-serien

AIR OPTIX-serien omfatter linser for alle typer synskorreksjon: Nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner (toriske) og alderslangsynthet (presbyopi). Fargelinsene i AIR OPTIX-serien kommer i et stort utvalg av lekre farger. De kan fås med korreksjon for nærsynthet eller langsynthet, eller uten korreksjon (plano) for deg som bare vil kunne leke litt med øyenfargen din. De fleste AIR OPTIX-linsene er månedslinser, som skal tas ut og rengjøres om kvelden og legges i linsevæske over natten. De kan brukes i opptil 30 dager før de kastes og erstattes med et nytt, sterilt par. AIR OPTIX-serien inkluderer også døgnlinser, som kan brukes kontinuerlig i opptil 30 dager og netter (etter avtale med optikeren). Med døgnlinser kan du våkne opp med skarpt syn når som helst og hvor som helst. Døgnlinsene har ekstra høy pusteevne, slik at øynene dine får nok oksygen også når du sover.

Kjøp AIR OPTIX kontaktlinser fra Extra Optical.

Hos Extra Optical får du Norges laveste priser på AIR OPTIX kontaktlinser - det garanterer vi. Finner du de samme AIR OPTIX-linsene til lavere pris hos en annen norsk optiker, refunderer vi differansen. Vi fører kun originale kontaktlinser fra Alcon og andre velrenommerte produsenter. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kjøp hos oss, og gir deg full fornøydgaranti med 30 dagers returrett. Extra Optical er sertifisert av Trygg E-handel — hos oss handler du enkelt og trygt. Bestill dine AIR OPTIX kontaktlinser fra nettbutikken vår i dag!