Biofinity døgnlinser for uovertruffen komfort.

Biofinity er en serie døgnlinser av ypperste kvalitet, som leverer fantastisk komfort og synsskarphet. Takket være et unikt silikonhydrogelmateriale kan linsene i Biofinity-serien bæres kontinuerlig i opptil 30 dager og 29 netter.

Den unike Aquaform® Comfort Science-teknologien binder fuktighet i linsene og reduserer behovet for fuktende øyedråper. Denne naturlige fukteevnen bidrar til at øynene dine ikke så lett blir tørre, selv når du blunker mindre som for eksempel ved intens bruk av digitale skjermer. Biofinity-linsene har også en ekstra glatt overflate som gjør at smuss og urenheter ikke fester seg så lett, og som reduserer friksjonen mellom øyelokket og linsen når du blunker. Linsene har avrundete kanter for ekstra komfort både ved innsetting og daglig bruk.

Døgnlinser for alle typer synsfeil.

Biofinity-familien omfatter døgnlinser for alle behov. I tillegg til korreksjon av alminnelig nærsynthet og langsynthet, kommer Biofinity-linsene også i ekstreme styrker. Hvis det er vanskelig å finne kontaktlinser for din styrke, kan Biofinity være løsningen. Serien inkluderer også toriske linser med optimert linsegeometri for brukere med skjeve hornhinner (astigmatisme), og multifokale linser for deg med alderslangsynhet (presbyopi) som gjør det mulig å se klart både på nært hold, på langt hold og på alle avstander imellom. Husk at døgnkontinuerlig kontaktlinsebruk alltid må klareres med optiker, og det er viktig at du respekterer bæretiden du får angitt av optikeren. Biofinity-serien lages av den amerikanske linseprodusenten CooperVision, som også står bak flere andre linsemerker inkludert Biomedics og Proclear.

Bestill dine Biofinity døgnlinser fra Extra Optical.

Døgnlinser er ikke den billigste linsetypen, men når du handler hos Extra Optical kan du være sikker på at du ikke betaler mer enn du må! Hos oss får du nemlig prisgaranti: Finner du de samme Biofinity-linsene til lavere pris hos en annen optiker i Norge, refunderer vi prisforskjellen. Extra Optical leverer kun originale kontaktlinser fra CooperVision og andre etablerte produsenter. Vi vil at du skal være 100 % fornøyd med alle dine kjøp hos oss, og derfor tilbyr vi fornøydgaranti og 30 dagers full returrett — uansett grunn. Extra Optical er godkjent av Trygg E-handel. Når du bestiller linser hos får du ingen tollavgift eller andre uforutsette kostnader. Hos Extra Optical handler du enkelt, trygt og lønnsomt. Bestill nå!

Høy-lav
Filter
Merke
 1. 5
Merke
 1. 13
 2. 16
 3. 5
 4. 3
 5. 12
 6. 2
 7. 9
 8. 5
 9. 16
Linsetype
 1. 1
 2. 3
 3. 1
Bæretid
 1. 5
Pris
Fra NOK til NOK
 1. Bilde av kontaktlinsen Biofinity XR fra Cooper Vision. Sfæriske månedslinser med 3 stk per pakke.
  Biofinity XR 6 stk
  396,-
  Ønskeliste
 2. Biofinity XR 3 stk
  Biofinity XR 3 stk
  216,-
  Ønskeliste
 3. Biofinity Toric 6 stk
  Biofinity Toric 6 stk
  468,-
  Ønskeliste
 4. Biofinity Multifocal 6 stk
  Biofinity Multifocal 6 stk
  648,-
  Ønskeliste
 5. Biofinity 6 stk
  Biofinity 6 stk
  315,-
  Ønskeliste

5 Glasses found

Høy-lav