Billige kontaktlinser av kjente kvalitetsmerker - ja takk!

"Kontaktlinser er en utgift du ikke kommer utenom, men handler du smart er det mye å spare. I løpet av et år kan prisforskjellen mellom de dyreste og de billigste forhandlerne komme på flere tusen kroner.

Å kjøpe billige linser skal imidlertid ikke bety at du går på akkord med kvaliteten. Øynene dine er noe av det viktigste du har, og de fortjener kontaktlinser av god kvalitet som du trygt kan bruke i år etter år. Her hos Extra Optical fører vi kun originale kontaktlinser fra anerkjente produsenter som Alcon, Bausch + Lomb, CooperVision og Johnson & Johnson. I nettbutikken vår finner du kontaktlinser i alle prisklasser, fra de prisgunstige Biomedics- og Soflens-seriene til avanserte toppkvalitetslinser som Acuvue og Dailies. Felles for dem alle er at når du kjøper dem fra oss, får du dem så billig som overhodet mulig!

Kjøp billige linser på nett, enkelt og trygt.

Leter du etter billige kontaktlinser på nett, vil du finne utallige tilbydere — både seriøse og mindre seriøse. Velg alltid en sertifisert nettbutikk, og husk at hvis et tilbud virker for godt til å være sant, er det som regel nettopp det. Extra Optical er godkjent av Trygg E-handel, en norsk sertifiseringsordning som gir deg sikkerhet for at vi følger norske lover og regler og respekterer dine rettigheter som forbruker. Vår hyggelige kundeservice er alltid tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål, og med 30 dagers returrett og 100 % fornøydgaranti handler du uten risiko. Hos oss finner du billige kontaktlinser for alle behov: Dagslinser og månedslinser, toriske linser og progressive linser, og fargelinser med og uten styrke.

Norges billigste kontaktlinser på nett får du her!

Extra Optical er Norges ledende brille- og linsebutikk på nett. Vi startet opp i 2010 med ambisjoner om å utfordre den etablerte optikerbransjen, og målet vårt er å alltid tilby landets billigste kontaktlinser. Derfor lover vi at du ikke skal betale mer for linsene dine enn noe annet sted i Norge: Finner du billigere kontakt-linser av samme merke og modell hos en annen norsk optiker, refunderer vi prisforskjellen. Forretningsfilosofien vår er basert på enkelhet, trygghet og lavest mulig pris, noe kundene våre vet å sette pris på. "Meget god erfaring. God kundeservice. Bra på retur og rask levering," skriver Hilde fra Trondheim. "Alltid god erfaring. Topp service," mener Terje fra Levanger. Prøv oss i dag du også! Klikk deg inn i nettbutikken, velg linser og bestill — det vil du ikke angre på.

Høy-lav
Filter
Merke
 1. 2
 2. 12
 3. 4
 4. 11
Merke
 1. 2
 2. 10
 3. 2
 4. 1
 5. 2
 6. 2
 7. 10
Linsetype
 1. 28
 2. 1
Bæretid
 1. 7
 2. 21
 3. 1
Pris
Fra NOK til NOK
 1. Dailies Aquacomfort Plus 30 stk
  Dailies Aquacomfort Plus 30 stk
  199,-
 2. Air Optix EX 3 stk
  Air Optix EX 3 stk
  229,-
 3. Air Optix Colors Honey 2 stk
  Air Optix Colors Honey 2 stk
  229,-
 4. Air Optix Colors Hazel 2 stk
  Air Optix Colors Hazel 2 stk
  229,-
 5. Air Optix Colors Green 2 stk
  Air Optix Colors Green 2 stk
  229,-
 6. Air Optix Colors Grey 2 stk
  Air Optix Colors Grey 2 stk
  229,-
 7. Air Optix Colors Brown 2 stk
  Air Optix Colors Brown 2 stk
  229,-
 8. Air Optix Colors Blue 2 stk
  Air Optix Colors Blue 2 stk
  229,-
 9. SofLens Natural Colors Jade 2 stk
  SofLens Natural Colors Jade 2 stk
  209,-
 10. SofLens Daily Disposable 30 stk
  SofLens Daily Disposable 30 stk
  199,-
 11. Proclear 1 day 30 stk
  Proclear 1 day 30 stk
  199,-
 12. Proclear 6 stk
  Proclear 6 stk
  189,-

Glasses found 1-24 of 29

Page
Høy-lav