Mange av oss brillebrukere har en innfatning som betyr noe ekstra for oss. Kanskje er det den eneste innfatningen som virkelig sitter godt på nesen, eller du har arvet et skikkelig tøff retroinnfatning fra en onkel i Amerika? Gode kvalitetsinnfatninger kan holde i tiår, men uansett hvor forsiktig du er med brillene dine, vil det dukke opp en ripe eller to i glasset.

De aller fleste tradisjonelle brillebutikker nekter å hjelpe deg, men vi er ikke tradisjonelle!

Les videre, og finn ut hvordan vi kan hjelpe deg !

For at vi skal kunne bytte glassene i innfatningen din, må du sende den til oss. Men før du gjør dette, trenger vi å vite hvilken styrke du skal ha, og hvilke glass du ønsker i brillene dine.

Vi kan bytte glass i både vanlige briller og solbriller med styrke, så når du er ferdig å lese dette, tar vi deg gjennom stegene for å velge styrke i glassene og velge hvilke glass du vil ha. Etter dette har vi det trenger og du kan sende brillene dine til oss.
Du betaler frakten selv, og vi spanderer frakten tilbake til deg. Prisen som er oppgitt er altså for glasset, arbeidet med å bytte glasset og returporto til deg.

Siden vi ikke kan bestille glassene før vi har tatt en titt på innfatningen din, vil leveringstiden på et glassbytte være opp mot 15 arbeidsdager fra vi mottar brillene fra deg.

Les litt videre nå, så er du snart i mål!

VIKTIG INFORMASJON


Vi mottar svært mange ulike briller til oss, og mange av disse kan være gamle og skjøre.
Vi kan derfor ikke ta noen garanti for at innfatningen du sender til oss ikke blir skadet i transport eller under montering av glassene.
Vil vil selvfølgelig behandle brillene dine meget pent, men i denne type arbeid kan det dessverre skje uhell.
Dersom du sender oss briller av høy verdi eller sentimental verdi for deg, anbefaler vi deg å forsikre dem før du sender dem til oss.

Alle briller som skal sendes til oss for glassbytte skal sendes til følgende adresse:

Extra Optical AS
ATT: OTS
PB 9905
7479 TRONDHEIM

Ved å fortsette denne bestillingsprosessen aksepterer du at Extra Optical ikke kan holdes ansvarlig for eventuelle skader brillene du sender til oss kan få under transport eller ved bytte av glass,
og at Extra Optical ikke kan holdes økonomisk ansvarlig for eventuelle slike skader.

-

  • Vanlige briller - hel ramme

  • Vanlige briller - halv ramme

  • Vanlige briller - uten ramme

  • Solbriller - hel ramme

  • Solbriller - halv ramme

  • Solbriller - uten ramme