Diesel

Populære fra Diesel

Diesel briller

Solbriller med styrke fra Diesel: Utradisjonell luksus

Det italienske motemerket Diesel er først og fremst kjent for sine jeans, men solbrillekolleksjonene deres er minst like interessante. Siden starten i 1978 har designfilosofien til Diesel vært preget av individualitet, kreativitet og livsglede, og solbriller fra Diesel er det perfekte valg for deg som er glad i designerprodukter, men som foretrekker en humoristisk og utradisjonell tilnærming til moten.

Mange av Diesel-solbrillene har den elegante Wayfarer-formen som kler de aller fleste ansiktsformer, og de samme modellene kan brukes av såvel kvinner som menn. Solbrillene fra Diesel kan være glamorøse, vintage eller futuristiske, men alle har originale detaljer og er designet med glimt i øyet.

Norges rimeligste Diesel-solbriller med styrke finner du her hos Extra Optical!

Diesel-solbriller for alle typer synskorreksjon

Alle som bruker briller til daglig bør også ha minst ett par solbriller med styrke, og hvorfor ikke velge et stilig designerpar fra Diesel som vil toppe ethvert antrekk? Alle Diesel-solbrillene du finner i nettbutikken vår kan tilpasses din brillestyrke, enten du er nærsynt eller langsynt, trenger progressive glass eller har samsynsproblemer.

Når du bestiller solbriller med styrke hos oss, blir brillene produsert etter ordre ut fra spesifikasjonene på brilleseddelen din. Prisene du ser i nettbutikken inkluderer standard solbrilleglass, og du kan velge mellom grå (svarte), brune og grønne glass.

Du kan også velge å oppgradere til tynnere glass, og/eller til polariserte solbrilleglass som gir bedre beskyttelse mot refleksjoner fra for eksempel snø og vannspeil. Prikken over i'en får du ved å legge til speileffekt på solbrilleglassene dine!

Kjøp Diesel-solbriller med styrke på nett — vi har de laveste prisene

Vi i Extra Optical tar mål av oss til å tilby Diesel-solbriller og andre merkesolbriller til lavere priser enn noen annen optiker i Norge. Skulle du finne de samme solbrillene billigere et annet sted, betaler vi tilbake mellomlegget.

Målet vårt er at du skal bli superfornøyd når du kjøper briller hos oss — hver gang. Derfor gir vi deg en fornøydgaranti: Hvis du ikke er 100 % fornøyd med Diesel-solbrillene dine, uansett grunn, får du nye solbriller eller pengene tilbake. Du har ingenting å tape!

Visste du at over halvparten av kundene våre kjøper tre eller fire par briller i løpet av sitt første år som Extra Optical-kunde? Prøv oss i dag du også!