Carrera

Populære fra Carrera

Carrera briller

Carrera-solbriller med styrke: Det perfekte valg for en aktiv livsstil

Historien til Carrera er nært knyttet til motorsporten og til rallyet som regnes som verdens farligste: Carrera Panamericana. Lidenskapen for fart og spenning er en del av merkets DNA, og opp gjennom årene har Carrera utviklet og perfeksjonert sine solbrillekolleksjoner i tett samarbeid med noen av verdens fremste idrettsutøvere.

Solbriller med styrke fra Carrera er et ideelt valg for deg som liker å være i aktivitet og som har en tøff, uredd stil. De fleste Carrera-solbrillene er unisex-modeller av typen Wayfarer, som kler begge kjønn og alle ansiktsformer like godt.

Takket være den nære tilknytningen til sportsmiljøet assosieres Carrera gjerne med kvalitet og med prestasjoner i verdensklasse, og det er vel fortjent. Er du selv en som etterstreber å alltid yte ditt beste, vil et par tøffe solbriller fra Carrera understreke personligheten din perfekt.

Solbriller fra Carrera for alle slags behov

Uansett hva slags synskorreksjon du trenger, kan vi tilpasse de riktige glassene til Carrera-solbrillene dine. Prisene i nettbutikken er inkludert standard en-styrkeglass, men selvsagt kan du også få Carrera-solbriller med progressive glass. Du kan også velge å oppgradere til tynne eller supertynne glass for ekstra lette og behagelige solbriller.

Standardglassene som er inkludert i prisen er mer enn bra nok for veldig mange, men skal du bruke Carrera-solbrillene dine ved sjøen, i snøen eller til mye bilkjøring, anbefaler vi at du velger polariserte glass som minimerer refleksjoner og gir økt komfort i omgivelser med mye gjenskinn. Polariserte glass kan også leveres med en stilig speileffekt som vil gjøre den sporty looken din helt uovertruffen.

Trygg solbrillehandel med Norges fremste optiker på nett

Extra Optical er Norges ledende optiker på nett. Vi har solgt mange tusen par briller og solbriller siden oppstarten i 2010, og kundene våre er blant landets mest fornøyde. Visste du at mer enn halvparten av dem kjøper tre eller fire par briller i løpet av sitt første år som kunde hos oss?

Én av grunnene til at kundene våre er så lojale, er at vi har Norges billigste kvalitetsbriller. Det gir vi deg garanti for: Finner du de samme Carrera-solbrillene til lavere pris hos en annen norsk optiker, betaler vi tilbake mellomlegget.

Førsteklasses kundeservice er selvsagt heller ikke å forakte. For ikke å bli oppfattet som skrytepaver, lar vi heller Marina fra Steinkjer få ordet: "Har kjempegod erfaring med Extra Optical. Fantastisk flott kundeservice og hjelp, tommelen opp. De er flinke på gode råd og hjelp til å finne rett vare. Og prisene er bare fantastiske."

Prøv oss i dag du også!